tiistai 6. lokakuuta 2009

Eriparisetti!
Bloggeri teki mulle temput ja osa kirjoituksen valintanapeista yläpalkista on kadonnut ja kuvat näkyy tässä vain kirjoituksena, julkaistessa tuli ainakin kokeilussa kuva. Onko muille käynyt näin? Tietysti saattaa olla oma tai alakuvassa (oletan siinä olevan Sonffi näppiksen päällä) olevan karvaisen "sihteerini" aikaan saannos.

Kuvassa toiseksi nuorimman neulesetti, värit ja malli omaa suunnitteluaan. Säärystimet vain piti tehdä, mut puikot karkas käsistä ja tuli pipo ja vielä lapasetkin. Lankana Seiskaveikka ja 3,5 puikot. Pipon neuloin avoneuleena ja ompelin takasauman. Pipohan on tuota nuorten suosimaa "lätsämallia".

Alakuvasta näette, miten meillä nykyään ollaan netissä... Sonffi on sitä mieltä, että häntä tarvitaan ja jos yrittää näppikselle saada omia sormiaan, niin aletaan päällä puskemaan. On se niin ihana kissa. Ja tästä syystä en läheskään aina pääse kommentoimaan, vaikka haluaisin...

Katsotaan nyt, miten tämä bloggaus tulee näkyviin...

10 kommenttia:

knea kirjoitti...

On tuo sinun sihteerisi niin komea! Aivan ihan otus!

Villasukka kirjoitti...

Olen varmaankin kirjoittanut tekstin html-tilassa, siksi kaikki ei näy niin kuin ennen. Katso kirjoitusruudun oikeaa yläkulmaa ja paina "luo".

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Voi tuota pulleroa, ihana kissa!

Eila kirjoitti...

Kiva setti ja ihanan pulska katti!

Kaisa kirjoitti...

Pitkästä aikaa blogeja kiertelemässä ja ihailemassa töitäsi. Saisikohan tuon edellisen postauksen Hello Kitty -pipon muokattua 35-vuotiaan kokoon? :D

Mammutti kirjoitti...

Knea; Sihteeri ottaa kehut vastaan tyylikkäästi kehräten.
Villasukka; Kiitos avusta, johan tuli tutun näköistä yhdellä napin painalluksella.
Päivi ja Eila; Kiitos! Voitteko uskoa, että Sonffi on aika hoikka kissa, tuo ihana karvapeite vaan saa näyttämään pallerolta. Tosin saattaa olla, että täällä ollessa on muutama sata grammaa tullut lisää... Kesällä Sonffi painoi alle viisi kiloa.
Kaisa; Saa siitä isommankin pipon, ei muuta kun puikot suihkimaan. Itseasiassa täällä omatkin tytöt vähän sovitteli ja katteli peilistä, että jos... Niillä vaan taitaa koulu tehdä estoja katti pipon käyttöön. Mahtavan urakan teitte siellä messuilla.

Ihan asian vierestä vielä pakko kirjoittaa, kun yhdeksän uutisissa oli juttu neulomisen suosiosta ja että itse neulomalla saa EDULLISEMMIN vaatteita. Ehkei toimittaja ollut ihan paneutunut asiaan.

H-K kirjoitti...

Voi tuota kissaa!! :) Päivän parhaat naurut! Nätti on myös tytön neulesetti :)

Marjut kirjoitti...

Onpa upea sihteeri! Ihan tekisi mieli näin ruudunkin perusteella silittää.
Meidän neitikin tykkää välillä eriparijutuista:)

intsu kirjoitti...

Sulla on aivan kadehdittavan suloinen ja ihana sihteeri!! Kivan setin olet taas neulonut!

Sipi kirjoitti...

Onpas hauska eriparisetti :)