keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Mattopipo!

Eräänä yösydännä iski pakottava tarve kokeilla ainaoikeeta raitaa pipoon. Olin juuri saanut raitabaktuksen (voin esitellä sen vasta myöhemmin, hys hys) valmiiksi ja raitainto oli pahimmillaan. Niinpä lähdin tikuttelemaan kolmesta Seiskaveikan väristä ainaoikeeta kaksi kerrosta per väri, jossain vuorokauden vaihtumisen jälkeen oli luovutettava ja jätettävä homma kesken. Seuraavana päivänä prijekti jatkui ja neuloin sukkapuikoilla yläosan. Päivän mittaan sain kyllä perheeltä huvittuneita huomautuksia maton näköisestä pipotekeleestä, jota ylpeästi esittelin.

Ei tästä mun mielestä mikään ihan kamala tullut, vaikka sitä matoksi haukutaan, eikä kuvauspäätä meinannut saada millään ja kun pään sain pihalle ja pipon päähän, kuului, ettei ainakaan naamaa näytä tässä pipossa... Mikä vika tuossa muka on?!?
Jos joskus vielä uhmaan perhettä ja teen toisen samanlaisen, niin pieniä muutoksia malliin teen, periaate kyllä toimii, siis mun mielestä...

Yritän taas saada mallia neulomuksille pihalle kuvauksiin ja tuli tänään mieleinen arvontavoittokin kotiin, myös sitä kuvaamaan. Palataan näissä merkeissä myöhemmin.

Loppukevennyksenä noutajakissa Sonffi!
Eilen illalla Sonffi ja nuorin leikkivät "heitä nuken lasit, niin minä haen ne" leikkiä.
Hienoja kuvaushetkiä oli kyllä tarjolla, vaan ei musta ole ottamaan onnistunutta kuvaa lujaa syöksyvästä kissasta sun muusta vauhdikkaasta menosta. Hienosti Sonffi osaa "noutaa", toi useimmiten lasit tytön luo, jossa tiputti suustaan odottavalle kämmenelle.

16 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Eipä tuo pipo mitenkään huonolta näytä:)

Yleensähän puhutaan vain noutajista; kuka on sanonut, että ne tarkoittavat vain koiria:D

Mari kirjoitti...

Tuo pipohan on ihana! :)

Matleena kirjoitti...

Ai että mattopipo! No ihan pipo siinä missä joku muukin, siis aivan kelpo päänlämmike. Ne nuoret, ne nuoret... ;DD

Anni kirjoitti...

Pipohan on kiva, ja värit pirteät!:)

Hih, oli tosi kiva lukea toisestakin noutaja-kissasta! Meidän Pikkis-neiti tykkää myös tuosta noutamis-leikistä, tosin vain harvojen ja valittujen lelujen kanssa. Siskoni kutsuukin neitiä tästä systä "Piskikseksi" :-D

Diina kirjoitti...

Kiva idea! Ja jos innostus lopahtaa kesken neulomisen, siitä saa nukelle kaulahuivin...tai sen maton ;-)

Susu kirjoitti...

Tuohan on tosi hauska keksintö!
Meillä tuo noutajahomma menee ihan toisinpäin...

H-K kirjoitti...

Hauskan näköinen pipo! Kissa piristi taas tätä aamua :)

eva kirjoitti...

Voisikohan teidän kissa kertoa meidän koiralle, miten tuo homma toimii. Ei ole noutajan vikaa Remussa... :D

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Pipo on aivan ihana...... Minun tyttöni kissa on myös noutokissa..

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset kommenteillenne! On se aikamoinen eläin tuo Sonffi, monia taitoja ja osaa "puhuakkin" (me mauutaan yhdessä). Meillä on syyslomaviikko lopuilla ja ompa mennyt päivät vauhdilla. Jälkeläinen ja lapsetkin on täällä. Blogattavaakin olis ja bloggaankin het, kun jpudan koneelle pidemmäksi aikaa. HYvää viikonloppua!

Sartsa kirjoitti...

Tohon vaan jotain samaa sävyä vaatteet tai "mattokaulaliina" ja "mattolapaset". Minusta toi on pipotekniikkanakin kiva.
Kissat tekee just mitä ne haluaa ja Sonffi kait haluaa leikkiä kultaista noutajaa :D

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Ihana "noutava kisu" =D

Sude kirjoitti...

Ihan hyvän näköinen pipohan tuo on. Pakkaa vain nuorilla olemaan niin valikoiva maku, pitää olla just saman mallinen ja värinen kuin muillakin. Vähänkään persoonallisempi ei kelpaa, on kokemusta meilläkin.
Kyllä on komia kissa. Ottaisin heti meille näiden viiden jatkoksi. Ihan tulee Karvinen mieleen ainakin tämän kuvan perusteella.

MammaMyy kirjoitti...

Siis oi ja voi, tuohan on makee. Eipä sillä ei munkaan poppooni aina tekeleitäni ymmärrä, vaikka kuinka yrittäisin todistella muuta. *virn*

Mammutti kirjoitti...

Sartsa; Kiitokset! Settiä minäkin suunnittelin alkuun, saas nähdä teenkö...
Marika; Sonffi kiittää!
Sude; On Sonffi hyvin paljon Karvismainen, vaikkakin erittäin energinen ja leikkisä. Minäkin toivon, että SOnffi ja Soodi saisi jäädä tänne. NYthän ne on "hoidossa" täällä ja me kaikki tykätään niistä niin paljon.
Mammamyy; On se kumma, kun meitä ei ymmärretä... Mullekkin enimmäkseen naureskellaan.

Pikku Possu kirjoitti...

Ihan pipoltahan tuo näyttää, ja on varmasti lämminkin :)
Ja kissa on nyt taatusti suloinen, aina kiva lukea toisten kissakommelluksia kun itse en voi tällä hetkellä lemmikkiä pitää vaikka kissoista kovasti tykkäisinkin :)