tiistai 27. lokakuuta 2009

Tiistai-illan tuumauksia!


Niinpä sitten hämärät sadepäivät on tulleet ja ulkokuvauksista ei toivoakaan. Joten laitetaan muutama salamalla räiskitty kuva pikkutöistä tänne. Isompi neulehomma on samaa hyshys-juttua ja ompelupuolella fleece-puvut pienille odottaa sopivan mittaisten vetoketjujen löytymistä. Mitään ihmeempiä ei tänne kuulu muutenkaan, hiljalleen mennään eteenpäin...

Jälkeläisen synttärilahjuslapaset yllä, tai siis toinen niistä. Lanka Seiskaveikkaa ja mallia katsottu Jälkeläisen keväällä itselleen neulomasta piposta.
Ai niin, minä jo ilmoittauduin mukaan Lapastelemaan!


Hellulle Korvatunturiin matkaa tämä asu. Kangas on paikallisesta alesekamelskakaupasta, tilkkutyöpuuvillan nimikkeellä. Tykkäsin kuosista ja kun hinta oli laskettu huippualennukseen, niin ostaa piti. Pesun jälkeen kangas oli huomattavasti tiivistynyt ja muuttunut lähes flanellimaiseksi, joten tein sitten päiväkotipuvun kokoon 92 cm. Ja kukkakoriste samettinauhasta ja napista. Värit kuvassa on sitten ihan erilaiset kuin luonnossa, mut haitanneeko tuo mitään..


Loppukevennyksenä suloinen Soodi-tytti sylittelemässä!
Hauskaa viikonjatkoa!

7 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kivat lapaset jälkeläiselle ja suloinen päiväkotiasu Hellulle:) Hyvää viikkoa myös sinulle!

Matleena kirjoitti...

Ai sinäkin harjoittelet Lapaskuuta varten! Niin minäkin! ;DD

TeSa kirjoitti...

Ihanat sukat.
Sinä sitten ehdit, seuraavaa satoa jo suunnittelet.
Kun sais nämä sukatkin ensin säilöttyä.

Irina kirjoitti...

Lämpimännäköiset lapaset! Joskohan minäkin ilmoittautuisin lapastelemaan! En ole aiemmin siellä ollutkaan.
Ihania kissoja!

H-K kirjoitti...

Nätit lapaset! Kiitos vinkistä Lapaskuun suhteen! En ole koskaan ollut mukana ja taidankin mennä heti ilmoittautumaan. Alkaa tuo sukkien kutominen olla jo vähän pakkopullaa, joten on hyvä vaihtaa lapasiin :)

Villa Lankala kirjoitti...

Suloinen tuo jalkapohjanlämmitin;))) Tsemppiä lapasteluun!

Mammutti kirjoitti...

Kiitän kommenteista ja mennään joukolla lapastelemaaan! Niin ja Jälkeläisen lapsille tulee naamiaiset. Jälkeläinen soitti ja kysyi, että haluanko tehdä puvut... Arvatkaapa vaan!