maanantai 19. lokakuuta 2009

Tusina täyteen...


Tuli tyttärellä vuosia eilen!
Niitä juhlittiin/tanssittiin (uusi Wii-peli) eilen ja samaan syssyyn syyslomakin päättyi. Jälkeläinen ja lapset oli myös täällä viettämässä syyslomaansa ja äkkiäpä se aika vierähti. Jotenkin päivät kuluu niin nopeasti, että huomaamatta ollaankin jo illassa ja suunnitellut teot sille päivälle jää tekemättä. Illalla meinasin blogata, vaan uusi Ulla oli ilmestynyt ja siinähän se lehteä tutkiessa illan loppu kuluikin. Jaa, miten käsityöt on edenneet? Kiitos kysymästä, hitaasti...

Viimeviikolla synttärisankari sai "yllätyslahjan" postissa. Voitin Riikan blogin arvonnassa lapaset. Lapaset keksin pyytää synttäritytölle ja Riikka laittoi postiin lapaset sankarin nimellä. Oli tyttö ihmeissään, kun tuli postia hakemasta ja itselleen oli kuori, josta lapaset löytyi. Tyttö ihastui lapasiin heti, eikä muita käsineitä ole sen jälkeen käyttänytkään ja kuvastakin näkyy, miten lilat lapaset sopii takkiin... Lapaset on uskomattoman hyvän tuntuiset kädessä, lämpimät ja minä ainakin arvostan riittävän pitkää resoria. Kiitokset Riikka!


Loppukevennyksenä yllätys, yllätys Sonffi-kuva.
Nstin Lexan (kuivuri) laatikon pöydälle laittaakseni Lexan talvilevolle, käänsin selkäni ja laatikko olikin jo täyteen pakattu, Sonffia!

Hyvää viikonalkua!

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kivan yllärin järjestit tyttärellesi! ;)
Täällä on vasta nyt syyslomaviikko ja Kemissä vain syyslomapäivät loppuviikolla, joten mekin odottelemme tyttöä kotiin loppuviikoksi. :)

Marleena kirjoitti...

Kyllä tuollaiset yllätykset on kivoja.
Lapaset tosi söpöset, ei taida samanlaisia tulla heti vastaan.
Kiva kuva kissasta!

Marjut kirjoitti...

Aika hieno idea! Täällä vasta alkoi syysloma ja neidillä autokoulun ajotunnit.

Eila kirjoitti...

Mukava lapasyllätys ja täälläkin tosi hauska loppukevennys:)

Quickstep kirjoitti...

Kivat kärsäkkäät :9
Hyvää viikkoa sinulle myös!