keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Lapaskuun avaus!


Tänään on ollut päivä, jolloin ei olisi pitänyt nousta ollenkaan. Tiedätte varmasti, miten kaikki menee pieleen tai mikään ei suju ja sehän alkaa heti sängystä noustua. Katsotaan nyt kuitenkin, saanko bloggauksen kunnialla tehtyä, jollen niin Mammutti ryömii, ei peiton alle, vaan varmuuden vuoksi ihan sängyn alle...

Uskotteko, että tuo aplikaatio hupparissa esittää Hello Kittyä? Kyllä vaan esittää ja ihan netistä tulostetun oikean värityskuvan mukaan tehty. No, ehkä Hellu ei ole kovin kriittinen kuvaan, kun Joulupukki tämän fleese-asun tuo. Samaa "sarjaa", kuin aiemmin Korvatunturille tekemä asu isoveljelleen. Tässä koko 92 cm, kaavat muokkaantuneita versioita.

Naamiaispuvut Jälkeläisen lapsille sain jo ommeltua, tai siivet puuttuu, mutta nuorin lupasi ne tehdä. Eli täällä Helinä-keiju ja Dino odottaa kuvausta. Katsotaan saanko kuvista esittelykelpoisia ilman lapsia sisällä... Tänään en edes yritä, kun on kerran menossa "älä tee mitään ja jos teet, niin metsään menee" päivä.


Ensimmäisenä tuotoksena Lapaskuuhun valmistui "rinsessatyyliset" lapaset, kaksinkertaisena lankana Wool ja Seiskaveikka, kokonaiskulutus reilu 100g ja 4 mm bambupuikot. Lapaset oli tarkoitettu nuorimmalle. joka pyysi lämpimiä, vedenpitäviä, muttei huovutettuja lapasia, ei nämä sitten kuitenkaan kelvanneet, joten uutta yritystä, onhan tässä kuukausi aikaa yrittää...
Näistä tuli uskomattoman pehmeät (liian pitkä varsi), tuo farkunsininen Seiskaveikka on ihanan pehmeää, ihan erilaista, kuin muut värit... Eikä nämä kyllä sitä vettäkään taida pitää. Ja eiköhän näillekkin käyttäjä löydy jostain tai sitten pidän itse.

Seuraavaksi yritän jotain Lovikkaan tyylisiä tehdä tytölle. Ideana on, että lapaset saa äkkiä käteen välitunnilla. On sen verran kiireinen neito kyseessä, ettei turhia sekuntteja pukemiseen käytetä tehokasta leikkiaikaa. Huh!

Lapastelemisiin!

7 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ihana asu; kyllä varmaan Hellu on innoissaan:) Nätit ovat lapasetkin.

Mari kirjoitti...

Ihanat lapaset! :) Ehdin käydä noita jo ihastelemassa Lapaskuun blogissakin. :)

Tupuna kirjoitti...

Aivan Heloun näköinen, ei mitään vikaa, kaunis! :)

MammaMyy kirjoitti...

Hello Kitty ihan itse. Nätit lapaset.
Mistähän niitä nurinperin päiviä ain piisaakin ;)

Mammutti kirjoitti...

Kiitos kauniista kommenteistanne!
Päivänikin sitten parani illalla huomattavasti ja luntakin alkoi sataa.

Äipän touhut kirjoitti...

Ihanat lapaset ja kaikkea muutakin kivaa olet jälleen saanut valmiiksi.

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihanat ja lämpöisen näköiset lapaset ja tuo aurinkovärjätty liina on kaunis =D