sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Joulu meni nopeasti!


Aika kiiti joulua valmistellessa, joulun aikakin meni niiiin nopeasti ohi!
Jälkeläisen perhe tuli tiistaina tänne joulun viettoon ja ihanaa oli. Ensin valmisteltiin joulua yhdessä pari päivää ja sittenhän se aatto jo olikin käsillä. Perinteisesti syötiin ensin riisipuuro puoliltapäivin, katseltiin joulurauhan julistus, käytiin saunassa, syötiin ja sitten se pukki jo tulikin. Lahjoja riitti kaikille ja jos lahjamäärä on verrannollinen kilttiyteen, niin täällä oli erityisen kiltisti oltu. Tänään Jälkeläisen poppoo sitten lähti ja ikävä on jo...
Joulusta on tietenkin paljon kuvia ja ehkäpä saan niistä oman bloggauksen aikaiseksi. Nyt kuitenkin muutamia kuvia joululahjoista, kohta meinaan mennä soffalle ja nostaa jalat korkealle ja heilutella puikkoja. On vielä synttärijuhlaa tälle viikolle tiedossa.

Yläkuvassa meistä annetut "joulukukat". Tänävuonna meni kauratonttuiluksi kukkakorien teko. Ajattelin vähän vaihtelua ja myös sitä operaatiota kolmen kissan kanssa kukkien laittelua... Ja näistä kukistahan on joukun jälkeen iloa linnuille.Aikuisten lahjoja pyrin pakkaamaan muuhun kuin lahjapaperiin. Tämä kassi ei varmaan selittelyjä enempää kaipaa. Aplikaatio fleecestä, kassikangas Luhdan ulkoluvaatekangasta, kokoa kassilla suunnilleen kaupan muovikassin kanssa saman verran. Kassin sisällöstä kuvia seuraavassa bloggauksessa.Korvallinen Hello Kitty-pipo kaksinkertaisesta Pluma-langasta. Näitä tein kaikkiaan kolme hattua, seuraavissa hatuissa oli karvakorvat.


Maatuska-patalappuja henpeässä värityksessä, näitähän esittelin jo ennen jouluakin.

Kauniit kiitokset joulutoivotuksistanne! Niitä oli ilo lukea ja harmittaa, kun itse en ehtinyt käydä toivottelemassa joulua kuin muutamassa blogissa. Aika meni niin nopeaan ja touhua riitti ja pienten kanssahan aika kiitää nopeaan. Muuten, Hellu ei pelännyt pukkia ollenkaan, mutta Henkkaa hivenen arvelutti lähempi tuttavuus.

Hyvää viikonalkua!

8 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Todella fiksusti olit ajatellut nuo lahjat ja muutkin. Patalaput ovat todella hauskat.

Susu kirjoitti...

Aika menee aina liian nopeasti kun on mukavaa.

Sun joulukukkaset on mainioita ja pipo vallan suloinen!

Kaisa kirjoitti...

Oikein levollista joulun ajan jatkoa! En minäkään ehtinyt toivotella joulua ajoissa kuin muutamassa blogissa, nyt jatkan kun onneksi vielä joulun aikaa riittää... :D

(Pakko lisätä: vahvistussanana tässä kommentissa on kersea. Onkohan se karsean ja kersan risteytys? Karsea kersa? :D)

Sipi kirjoitti...

Hyviä välipäiviä :) Joulu se menee aina liian nopeaan, pian on tosin jo uusi juhla kun vuosikin vaihtuu.
Tuollaisia lahjakasseja täytyy kyllä muistaa tehdä ensi jouluksi, käärepaperia kun on joulun jälkeen joka paikka täynnä :)

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Kiitokset vaan kovasti joulusta! Henkka jo heti illalla puheli, kuinka niin kovasti mummista tykkää ja kuinka oli hauska joulu :D

Heidi kirjoitti...

Joulu meni aivan liian nopeasti täälläkin. Mutta niinhän se aika aina kuluu nopeasti kun on mukavaa :) .

Maatuska-patalaput ovat aivan ihanat!

Villisilli kirjoitti...

Tämä sinun blogi on niin ihanan inspiroiva!!! Erityisesti mua ilahduttaa kaikki kekseliäät jutut, kuten kalapipo, Hello Kitty tossut, leppäkerttu ja pöllö sukat.. täälä on NIIN ihana käydä kurkkimassa!

Marjut kirjoitti...

Tosi söpö pipo! Nopeastihan ne joulunpyhät meni, mutta uusi vuosi on tulossa;)