tiistai 15. joulukuuta 2009

Sammakot loikkii...


Sammakot hyppäsivät tuolille yhteiskuvaan, kaikkiaan heitä on viisi erilaista iloista rapisevaa veikkoa. Sisälleen laitoin herneitä ja vähän silputtua fleeceä muotoa antamaan. Nää oli taas näitä "Mammuttia lapsettaa ja leikkittää" osastoa, hauska joskus tehdä jotain ei niin vakavaa. Mars Korvatunturille loikkikaa!


Ensimmäiset Ailini, lankana sitä Seiskaveikkaa edelleen, kulutus vajaa 100g.
Bolero odottaa kuvaajaa tai sopivan kokoista mallia sisälleen, noh, kunhan keritään...

Tämä viikko on kiireinen ja joulun asiat vielä päälle. Meille osui lääkäri/tutkimus yms. käyntejä tälle viikolle monta. Nyt vaan pitää olla tarkkana, että oikeat ihmiset, oikeissa paikoissa ja vielä oikeaan aikaan. Ja illat onkin sitten varattu joulujuhlille, kuten kaikissa lapsiperheissä varmaan tämän viikon illat kuluu. Joulun laittamiset ja muistamiset edelleen ihan alkutekijöissä, kääk, tässä tulee vielä paniikki päälle! Tämmöistä tänne Mammuttilaan. Sen sijaan jouluilma on jo meillä ja toivotaan, että pysyy myös jouluun asti! Maa valkoisena, pakkasta oli äsken 16 astetta ja niin kaunista. Olisi se hienoa, kun mummin pikkuiset tulee joulun viettoon ja voidaan tarjota pulkkamäkeä ja ehkäpä kokeilla suksia sen meidän vakio vesilätäkköleikkien sijasta. Jälkeläinen voi kertoa pienille, että täällä tontut kurkkii ikkunoiden takana, aamuisin on nimittäin ollut tontun jälkiä hangella.

Joulun odotus on jännittävää aikaa, vai mitä!

15 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Ihania sammakoita ja nätit lapaset!

Kyllähän se joulun riemu tulee kaikkein ihanimmin pikkuisten tuohuamisen myötä.
Mukavaa joulun odotusta mummille :D

MammaMyy kirjoitti...

Kivat sammakot loikkimassa joulupussukoihin saajiensa iloksi. Täällä kans mummi odottelee joulua, pikkuisten myötä jouluilo synty. Minun ei tarvitse juur mitään jouluvalmisteluja tehdä, "isot" tontut tekee sen puolestani tänä jouluna. Hyvää joulua Mammutille ja Mammutin jälkeläisille!

Marjut kirjoitti...

Aileihin voi muuten jäädä koukkuun;)

Nuo sammakot ovat tosi kivoja.

Mari kirjoitti...

Hauskat sammakot ja lapaset on kauniit! :)

Sipi kirjoitti...

Hassun hauskoja sammakoita :D Ovat kivoja joululahjoja! Ailit ne on aina niin nätit.
No jokos pian alkaat huovuttelemaan ;)
Oikein mukavaa joulun odotusta!

Äipän touhut kirjoitti...

Kivoja sammakoita ja niin ihanan väriset lapaset. Toivottavasti et ihan näänny joulukiireen keskellä. Tosin lasten joulujuhlat tuovat sitä joulun tuntua ja joulun odotusta

intsu kirjoitti...

Ai teillä loikkii iloisesti sammakoita! Nuo lapset ovat hienot,kaunis malli.

Zelda kirjoitti...

Hellyttäviä otuksia. Nautitaan tästä ihanasta säästä nyt kun voidaan.

-maria- kirjoitti...

Sammakot ovat mainioita :)

Quickstep kirjoitti...

Hauskat sammakot kvak, kvak :)

Ansku kirjoitti...

Onpa söpöjä sammakoita :) Oletko noihin kaavan löytänyt netistä vai onko jostain muualta? Tuollaisia voisi koittaa ehtiä vielä ommella ennen joulua..

Outi kirjoitti...

Toivottavasti siellä on paniikki alkanut hellittämään eli jouluvalmistelut ovat nytkähtäneet piirun verran etiäpäin. Hienoja sammakoita. Meidänkin pikkuinen saattaisi innostua tuommoisesta. Ja pakkasta 20!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Tosiaan onpa hellusia sammakoita.... Kauniit ovat myös nuo lapaset.. Hyvää joulunalusaikaa kaikesta kiireestä huolimatta...

TeSa kirjoitti...

Oi, muistan hernepussisammakot kerhoajoilta. Kivoja kavereita moniin leikkeihin.
Nämä ovat ihania veitikoita!

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset ihanista kommenteista!