perjantai 26. helmikuuta 2010

Ihana voitto!


Osallistuin Pikkusiskon blogikilpailuun ja posti toi tämän ihanuuden kotiin viikolla. Käsinpainettua pellavaa, voiko ihanampaa pussukkaa olla! Kunhan joskus raaskin, pussi pääsee paremman käsilaukun (sit kun mulla semmoinen on) sisälle ja vain juhlavampaan käyttöön.

Viikko sitten kirjoittelin Hellun 2-vuotis synttäripäivänä. Synttäreitä juhlittiin kyllä, mutta Hellu tuli kovaan kuumeeseen/yskään ja viikonloppuni/alkuviikko menikin hoitomummina. Eipä silti, ihanaa oli saada hoivata pikkuista ja nyt on tyttö veljensä kera olleet jo muutaman päivän kotona ja tyttö terve. Ja nyt sitten flunssa iski kyntensä minuun ja olo on enemmälti kurja, vaikkei kuume (vielä) ole alkanut.

On täällä puikkoja pikkuisen heiluteltu ja kuvia yritetään huomenna valoisaan aikaan ottaa, jos malli on suosiollinen. Koneeni kanssa on/oli pientä ongelmaa, jostain syystä tämä tietotekniikka on moninverroin vaikeampaa, kuin esimerkiksi pitsihuivin teko. Omatekemää mikrotukihenkilöä odotellessa kokeilin "korjata" konetta ja juuri nyt lähestulkoon toimii. Kuvien kanssa edelleen häikkää, joten omatekemän mikrotukihenkilön tuloa odotellaan edelleen. Pysytään nyt toivon mukaan linjoilla ainakin!


Hyvää viikonlopun alkua!

4 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

No, kyllä totisesti onkin kaunis pussukka!

Keljua, että sait taudin - koetahan levätä itsekin.

Marjut kirjoitti...

Paranemisia! Pussukka on tosi kaunis!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kaunis on pussukka =D Toivottavasti Hellu voi jo paremin, samoin sinäkin =D

Susu kirjoitti...

Pussukka on nätti ku mikä!
Olen samaa mieltä - pitsihuivin neulominen on paljon helpompaa kuin tietokoneasiat - ja paljon hauskempaa kans:-)
Toivottavasti pääset pöpöstä eroon nopeasti!