maanantai 3. toukokuuta 2010

Kopio-huivi!


Viimeviikolla piipahdin Susun puodissa, kun kerrankin oli tilaisuus "ohiajaessani". Vein samalla oman vähäisen panokseni Syto-myssy kampanjaan ja yllättys, yllätys ostin muutaman kerän lankaa.
Katian Bombayta kerä (100g, 100% puuvilla) lähti mukaan kauniiden värien houkuttelemana. Langasta tuli Kopio-huivi, matkin kuvasta tätä huivia. Neuloin huivin 3,5 mm pitsi Adeilla. Lanka oli yllättävän ihana neuloa, ei ollenkaan puuvillalangan kovuutta ja langassa oli hyvä kierre. Niille jotka yleensä vierastaa puuvillan neulomista, suosittelisin kokeilemaan tätä lankaa. Päivä oli pitkä ja rasittava, enkä illalla jaksanut alkaa suomennella ohjetta, joten oma kopioni huivista (monissa blogeissahan on aivan mahtavan upeita huiveja tällä mallilla). Keväthuivi olis nyt mulla, huiviin sopiva takki enää puuttuu...

Eilen oli aurinkoinen päivä. Kova tuuli kyllä kävi minua paleltamaan jo huivin kuvauksenkin aikana. Nuorimmaisen sain houkuteltua malliksi kuvaan. Tytöt kyllä pelaili pallopelejä ulkona, eikä kuulemma kylmä ollut. Tässä tilanteessa oli oikeastaan hyväkin, etten ulkohommiin lähtenyt. Viikonloppu tosiaan jatkui tavaroiden, huonekalujen siirto/siivous operaatiolla. Todennäköisesti tämä operaatio jatkuu pitkään... Tälläisillä hommilla kun on tapana vielä vyöryä lumipallona eteenpäin ja aina on edessä "vielä yksi homma". Ainakin roskien määrästä päätellen oltiin ahkeria, kuistille kertyi 7 jätesäkkiltä roskaa, eikä ne siihen jää (tarkoitan roskamäärää, jätesäkit toivoakseni kyllä siirtyy pois kuistilta...). Eipä tässä kummempaa (käsityö)asiaa olekkaan tällä kertaa, paitsi että, pellavajakku odottaa kuvausta edelleen.

Hyvää toukokuun ensimmäistä viikkoa!


13 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Tosi nätti huivi ja lanka/ värikin kiva! En ois kyl osannu tuommosen kuvan perusteella tehä vastaavaa. Hyvin silmäilty.

Leena kirjoitti...

Nätti huivi;)

Neferi kirjoitti...

Huivi on tosi nätti ja hyvän värinen. Ai, voiko kaupoissa joskus käydä ostamatta lankaa :)

Mari kirjoitti...

Kauniin värinen huivi!

Hepsi kirjoitti...

Kaunis huivi!

Susu kirjoitti...

Kiva kun poikkesit! Ja myssypanoksesi oli hieno eikä ollenkaan vähänen. Kiitos siitä. Perjantaina ne veidään muiden mukana TYKSiin.

Miten ihmeessä olet jo ehtinyt muuntaa sen langan huviksi? Kaiken kaappisulkeisten ja muun ohjelman lomassa? Kaunis on!

maritta kirjoitti...

Kaunis huivi! Ihanat värisävyt langassa.

Marjut kirjoitti...

Tosi nätti huivi!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kaunis huivi ja väri on ihana =D

Omppumato kirjoitti...

Ihana huivi! Olen monesti ihastellut juuri tuota mallia. Kauniin värisenä toteutit sen.

Helmis kirjoitti...

Tosi kaunis huivi!! Kiva kuulla, että tykkäsit langasta - nää käyttäjäkokemusvinkit on aina hyödyllisiä!

Toi lumipalloefekti on vähän liiankin tuttu - nykyään se jarruttaa kaikkia meidän huushollin huoneenvaihtosuunnitelmia aika tehokkaasti :).

Zelda kirjoitti...

Hyvin silmäilty ja neulottu. Lopputulos mitä mainioin:)

Sini kirjoitti...

Ihana huivi, tuollaisen huolisin itsellenikin! :)