perjantai 29. lokakuuta 2010

Perjantai-iltaa!

Tänään tytöt olivat juhlimassa neiti J:n 11v synttäreitä. Jo totuttuun tapaan lahja oli pehmeäpaketti. Hyvissä ajoin kyselin lahjatoivetta ja pitkää kaulaliinaa pyydettiin. Piiiiitkän kaulaliinan seuraksi tein pipon ja lapaset ja huovutetut rukkaset myös, jos vaikka ne paukkupakkaset tulee tänätalvena.

Pari iltaa sitten tuli mieleen kysellä samaisen tytön tossutilannetta ja pienet kuulemma edelliset jo on. Niinpä kudoin ja huovutin uudet (tyttö valitsi silloin värivaihtoehdoista luonnonvalkoisen), jotka juuri ehtivät nippanappa kuivua ennen lähtöään.
Nämähän menevät myös Perunalaariin, muiden tämän viikon tuotosten kanssa. Sunnuntaina sitten sukkasato loppuu, muttei täällä sukkien teko...

Kaupasta tuli mukaan iso paperikassa, johon kummatkin kissat ihastui ja se onkin eteisessä rapisteltava ja päiväunipaikkanakin mieluinen. Kuvassa Sonffi kassin sisällä, niin suloisena, ettei uskoisi pojan osaavan olla vihainen... Muutama päivä sitten näin Sonffin suuttuvan tosissaan, itseasiassa näytti siltä, että sitä suorastaan v......i. Näin syksyllähän hiirulaiset on maalla taloissa enemmän tai vähemmän vakituisia vieraita, epämiellyttäviä vieraita. Meilläkin niitä välillä rapistelee välikatolla ja seinien väleissä jne. Tapaus sai alkunsa siitä, kun hiiri rapisteli katon ja seinän takana ja Sonffi hyppäsi kaapin päälle ja tajusi, että siellä se pirulainen on, eikä seinän läpi pääse... Ilme meni niin uskomattomaksi ja tassut nyrkkeili, häntä viuhtoi ja selvästi näki, että nyt riitti!!! Lopulta Soffi puri hyllyn reunaa, kun muuta ei voinut. Mulla ei pokka pitänyt, vaan nauroin ääneti ovenraossa, pystymättä edes kameraa hakemaan. Lopulta Sonffi hyppäsi alas vauhdilla ja sängyn alle ja sieltä toiseen huoneeseen hurjaa vauhtia. Ei ikinä osannut kuvitella Sonffia noin raivoissaan, onhan poika itse lempeys ja kiltteys. Kovasti tässä odottelen, että hiirulainen piipahtaa sisäpuolella ja jompikumpi nappaa sen. On valvottanut minuakin öisin rapinallaan, mikä on varmaan ärsyttävin ääni yöllä..

Kissoista riittäisi juttua, mutta nyt alan katsella Areenasta Sydämen asialla-sarjaa ja kutomaan villatakkia synttärilahjaksi yläkuvien lahjat saaneen tytön pikkusiskolle. Siihen perheeseen neulon mielelläni, ne tytöt kun näyttävät käyttävän neulomuksiani.


Hyvää viikonloppua!


11 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Kauniita neuleita, mukava lahja.

Birgitta kirjoitti...

Ihaaaaana Sonffi. Leeviltä terkkuja.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upeita neuleita ja upea katti.

Sude kirjoitti...

Olisinpa halunnut nähdä Sonfin silloin :) Hyvin ymmärtää, jos sitä v....tti, sillälailla rupee hiiret nenille hyppimään kunnon kissalle.
Hieno lahja tyttöselle, tulee varmaan käytettyä, eikä jää hyllylle lojumaan.

Kisa kirjoitti...

Kauniita neuleita.Ja aivan mahdottaman suloinen kissa.Harmittaishan tuo ketään vaan jos hiiret hyppii silmille :)

Omppumato kirjoitti...

Ihana lahjapaketti. Pehmoinen ja rakkaudella tehty. Kauniita neuleita!

Neferi kirjoitti...

Hienot lahjat valmistuneet, ja hauska kissajuttu :D.

WeirdRockStar kirjoitti...

Ihana kissa!
Ja kauniita lahjoja. Varmasti jokainen olisi muikeana moisten settien jälkeen. Ja ne tossukat varsinkin...

Ja ( anteeksi ) myöhästyneet pahoitteluni suru- uutisen johdosta.

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia paljon ihanista kommenteistanne! Tuon tytön perheessä tosiaan käytetään neulomuksiani paljon, joten sinne on ihana tehdä.

Matleena kirjoitti...

Sinä näytät siellä sekä lopettelevan Sukkasatoa että harjoittelevan Lapaskuuta varten! ;) Hyvän lahjan olet kasannut neidolle!

P.S. Kai olet mukana Lapaskuussa?

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Voi tuota kisua!