sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Syökää salaattia!

Salaatti, tuo Sonffin suuri herkku!
Mitähän muiden kissat yrittää jääkaapista ottaa oven ollessa auki???

Sunnuntain kunniaksi aloin käydä läpi tilattavia kuvia (tähän pitkä marmatus sille, joka ei suoraan siirrä tilattavia kuvia omaan kansioon, ai niin, sehän olen minä, joten marmatan sitten hiljaa mielessä...) ja samalla ajattelin laitella muutaman tännekkin.

Nyt helteiset kesäpäivät on muisto vain, veikkei niitä ole kuin muutama kuukausi...
Aurinkovärjäyksen purkinpohjia tyhjensin kankaalle kankaan keskeltä lähtien aina sen mukaan, minkä verran väriä purkinpohjalla oli. Kangas rullalle ja pariksi päiväksi helteeseen kuivumaan.

Ihan kiva kuvio tuli ja heti keksin sen sopivan olkkarin pyöreälle pöydälle liinaksi. Kangas oli vanhaa, pehmeää lakanaa, joten laitoin ohuen vanun väliin ja vanhaa verhoa pohjalle. Osuipa suht sopivan väristä vinonauhaa (taidettu kyllä tarkoittaa poppanan kutomiseen, ostin muutaman vinonauhaksi sopivan levyisen rullan Finnlaysonin tehtaanmyymälästä). Tilkkutöitähän en ole tehnyt ja mitään vaikeita tikkauksia en edes uskaltanut kokeilla, joten ompelin vain sektorit. Jostain kumman syystä liina näyttää kuvissa ruokottoman ryppyiseltä, vaikkei ryppyinen ollutkaan.

Jollainen kaukaisella tavalla, hyvällä mielikuvituksella, näen liinassa auringon ja nyt ulkona alkoi aurinkokin paistaa, joten toivotan:

Aurinkoista sunnuntaita!

7 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Siitähän tuli upea liina! Vai salaattia se Sonffi:) Meillä ryövätään juustoa ja Anni sitten puolestaan lähes mitä vain onnistuu löytämään:)

Aurinkoista sunnuntaita sinullekin!

Neferi kirjoitti...

Kaikkea ne kissat keksivätkin :).

Mukavasti värjäytyi kangas helteessä. Kamera on ihan liian armoton, kaikki rypyt ja pienetkin vekit ja viivasuorasta poikkeamiset näkyvät...

Kaisa kirjoitti...

Voi mikä kissakuva! :D

Tassu kirjoitti...

Hei Sonffi! Mä kyllä yrittäisin jääkaapista possunfilettä tai vaikka juustoa. Meidän mökkikausi on ohi nyt, joten myyräateriaa saa odotella kevääseen. Minä menin piiloon kun huomasin porukoiden lähtöaikeet mökillä mut ne löysi mut ja nyt lusitaan kaupungissa. Meillä satoi rakeita eikä aurinkoa pahemmin näkyny tänään.

Toi Susu pyys kertoon sun äiskälle et aurinko on hieno ja toteutustapa jännittävä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa tuo kangas värjäytynyt upeasti.
Ihana tuo kissa.

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset ihanista kommenteistanne! Sonffi tuossa pyörii ylpeänä ympärillä, kun muutkin tykkää...

Marjut kirjoitti...

Kasvissyöjä kissa, vau!