keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Talven tuiskuihin!

Lumen tuiskutessa taysillä ulkona, tyydyin kuvaamaan viimeaikojen tekemiset lämpimän takan läheisyydessä sohvalla. Ja pakko mainostaa, että lunta on päivän aikana satanut paaaljon ja lisää tulee...
Taas huovutettu pikkulaukku, tällä kertaa vihreästä kaksinkertaisesta hahtuvasta neulottuna ja läppä virkattu. Näihin kaikkiin kasseihin olen sisälle ommellut kangasvuorin, eipä vaan tullut kuvaa otettua.

Viikon aikana on valmistunut 5 paria huovutettuja lapasia ja kämmekkäät reumalangasta itselle.
Huovutettujahan olen jo tässäkin lapaskuussa tehnyt aiemminkin. Reumalangasta neuloin itselleni kämmekkäät nivelvaivoja helpottamaan. Kämmekkäät valmistuivat maanataipäivän aikana lähestulkoon valmiiksi Jorvin päivystyksessä tyttären kanssa odotellessa. Olin tyytyväinen, että tällä reissulla lankaa ja kudottavaa riitti kokoajaksi. Vuosi sitten siellä viimeksi odoteltiin ja silloin lanka loppui ensimmäisten tuntien aikana. Puikkojen kanssa touhutessa monien tuntien odotus ei tunnu niin pitkältä, vaikka se raskasta onkin.

Pukekaa villaa ylle ja alle ja pysykää lämpiminä!

14 kommenttia:

Hepuli kirjoitti...

Lapaset näyttää ihanan lämpimiltä! Tähän tuiskuun olis ihan sopivat!

Marjut kirjoitti...

Tällä hetkellä tosi sopivaa vaatetusta:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mykistyin tuosta vihreästä ihanuudesta. Läpaset näyttävät tosi lämpimiltä.

Ruiskaunokki kirjoitti...

Ihana laukku, lämpöisiä tumppuja. Villa on paras lämmike ja tuottaa hyvää mieltä. Suosittelen kokeilemaan Kipuapuvillaa, äitiäni se auttaa lievittäen särkyjä.

intsu kirjoitti...

Sä olet ollut todella ahkera. Noin paljon kauniita tumppuja olet tehnyt. Laukkukin on kaunis.

Riikka kirjoitti...

Ihanan lämpimän näköisiä lapasia! =)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihana tämäkin laukku. Vihreä sopii hyvin tähän mnalliin. Huovutetut vanttuut onkin nyt hyvä omistaa kun tuo pakkanenkin kiristyy..

Sipi kirjoitti...

Hienoja lapasia pitkä rivi ja huovutettuna tosi lämpöiset. Laukkukin on makee :)

Susu kirjoitti...

Ihanana lämpimän näköisiä lapasia! Miten sä ehditkin noin paljon kaikkea?

Kipuapusilkkivillaa minäkin suosittelisin kokeilemaan. Hassua, etten sitä sulle tyrkyttänyt käydessäsi. Tosi moni on siitä saanut lievitystä kipuihin ja kolotuksiin.

Omppumato kirjoitti...

Kauniita huovutuksia!

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia Teille kauniista kommenteista! Olen mä miettinyt sitä kipuapuvillaa ja enkös Susulla sitä joskus katsellutkin... Miten on, onko se kutittavaa? Jotenkin kutiavanoloinen mielikuva kipuavusta mulla on.

Sartsa kirjoitti...

Voi että miten hienoja huovutuksia tässä ja tuola aiemminkin! Minullakin on toi blogien kiertäminen jääny vähiin kun on jatkuvasti jotain muuta tohotusta. Tännekin on tullu vaikka mitä hienoa sitte viime näkemän.
Tänään just painelin pyörän kanssa huovutettujen hanskojen kera. Oli aamupakkasella ohuet sisälapaset, mut päivemmällä tarkeni pelkissä hanskoissa. Hyvin pelittää!

Tellu kirjoitti...

Komia rivi lämpöisiä lapasia. Its en ole onnistunut hahtuvan kanssa. Miten sinä nuo lapaset teet?

Äipän touhut kirjoitti...

Ihnan lämpimiä lapasia. Niitä tarvitaan, kun nyt on pakkanen.