keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Ettei vaan olis tossuja...

Yhteiskuva tossuista lumihangella!

Tossuja nyt taas vuorossa, vaikka varmaan lukijat alkaa kyllästyä tossutteluuni.
Sen verran tossujen ja muiden huovutettujen juttujen huovuttamisesta, etten laita mitään muovipusseja yms. sisälle. Tämä on tietenkin huovuttajakohtainen juttu, jonka pesutapa varmaankin määrää. Aloittaessani huovuttelut, tunnollisesti ohjeiden mukaan pusseja ompelin sisälle, mut muutaman kerran jälkeen päätin kokeilla ilman ja onnistuneeksi senkin tavan totesin, niin pussittelut jäi. Niin ja lonkka taipui päivällä sen verran, että lumihangessa sain kuvattua tossut, vaikkei paljon muuta pystynytkään tekemään. Lumesta ei todellakaan ole meillä pulaa, eiköhän valkoinen Joulu ole jo varmistettu.


Tähän tossupariin ihastuin. Punaiselta näyttävä väri on oikeasti fuxianpunainen (jota en saanut millään säädöllä kuviin oikeaksi, tuo helmi kukan keskellä on aika lähellä oikeaa). Musta ja fuxia yhdessä on väripari minun mieleeni.

Romanttisempaa puolta tossuttelussa, vaaleanpunaisia tossuja valkoisilla kukilla. Kukkien keskelle ompelin nappeja tai helmiä ja ompa perhosetkin istahtaneet yhden kukkaparin terälehdille.

Nyt ihan oikeasti yritän lopettaa tossuttelun, josko muutamat lapaset kuitenkin vielä tekis... Lupaavat taas viikonlopulle kovia pakkasia ja näyttää tulevan ihan oikea kylmä talvi tänne eteläänkin. Eikös kylmä talvi ole hyvä tekosyy huovutettujen lapasten tekoon!!!

Huovuttamisiin!


10 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Voi mikä määrä valtavan kauniita tossuja!

Matleena kirjoitti...

Mikä määrä taas tossuja! Ja niin nättejä. :) Kyllä sinä olet tuottelias.
Meillä satelee hiljalleen lunta ja mittarissa n. -5, joten oikein sopivaa talvea. ;)

MariJ kirjoitti...

Kauniita tossuja kaikki!

Marjut kirjoitti...

Hurjasti tossuja ja kauniita kaikki:)

Zelda kirjoitti...

Kuules, ei näihin tossuloisiin koskaan kyllästy:) Lisää vain kehiin, on ne niin söpösiä.

Neferi kirjoitti...

Kyllä maailmaan kauniita tossuja mahtuu :)

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset! Tossuilukin jatkunut, ei voi mitään, kun on tossuissa jumissa. Lapasiahan täällä piti huovuttaa ja niitäkin onneksi muutamat valmistunut.
Mutta, huovutetaan, huovutetaan!

Hilkka kirjoitti...

Kauniita tossuja, hyvän mallisia. En minäkään enää käytä huovutuksessa pusseja, huomasin sen aikoinaan ihan turhaksi ylimääräiseksi työksi.

TeSa kirjoitti...

Ihana tossurivi.
Pian pakkasesta sisälle varpaita lämmittämään.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja tossuja! Millä ohjeella teet? Täälläkin olisi palelevia jalkoja :-)