tiistai 18. tammikuuta 2011

Tunnustusta!

Sain Enkulin käsitöistä näin ihanat tunnustukset.

Kiitos Sinulle!Tunnustuksen yhteydessä pitää kertoa itsestään seitsemän asiaa. Olen kertonut nämä asiat jo viimevuonna tässä bloggauksessa ja asiat pysyneet pääpiirteissä samoina, joten halukkaat voivat käydä ne sieltä lukemassa. Tärkein "tunnustus" minusta on se, että olen höperö käsityöhöperö!

Tämä tunnustus pitäisi osata jakaa viidelletoista bloggaajalle, mutta kun Teitä ihania bloggaajia on paljon, paljon enemmän, niin en osaa valita. Ottakaa hyvät ystävät mukaanne!

Sitten ihan muuta asiaa (käsityöasiaa lisää ehkä huomenissa...):
Muistatteko, kun valitin joulupaketin katoamisesta Itellan toimesta. Siitähän tein Itellaan katoamisilmoituksen. No, viimeviikolla tuli ilmoitus, ettei pakettia ole löydetty ja etsintä on lopetettu. Laitoin sinne vastauksen, että etsikääpä lisää... En tiedä, oliko tällä vaikutusta asiaan, itselle ei vieläkään ole Itellasta tullut ilmoitusta, mutta aamulla ajattelin vielä tarkistaa Itellan seurannasta ovatko poistaneet tiedotkin. Sielläpä olikin yllätys:

17.01.2011, klo 17:10 Saapunut toimipaikkaan/terminaaliin!!! Tosin melkein kuukausi meni "hukassa", mutta pääasia, että tytön tekemä taulu päätynee perille, sehän tässä eniten harmitti.


Hyvää viikonjatkoa!
4 kommenttia:

Mohariina kirjoitti...

Se paketti taisi olla vaan hyvässä tallessa. Hyvä, että löytyi.

-maria- kirjoitti...

Mainiota, että paketti löytyi!

Susu kirjoitti...

Posti on sit loppujen lopuks kuitenkin ihan toimiva firma! Hieno homma.

Tuli tuosta mieleen yks postikortti, jonka lähtin Lapista isovanhemmilleni 12-vuotiaana. Siinä oli vaan et Mamma ja Pappa ja sukunimi, Turku. Perille tuli sekin - tosin muistaakseni kolmen vuoden kuluttua.

Mammutti kirjoitti...

Mitäs minä valitin kuukauden viivästyksestä. Pientä se on tuohon Susun kolmeen vuoteen verrattuna...
OIkeasti kyllä helpotti, kun paketin kohtalo selvisi ja jopa perille pääsi.