lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hauskaa Vappua!

Painitaanko?

Painitaan vaan!

Mikäs sen hauskempaa puuhaa, kuin painia kaverin kanssa, Vappuna, tai milloin vain!

Painialustana toimivan laatikon toin kaupasta "matkustuslaatikon" pohjaksi. Ensin vähän epäilin, miten kaksi kissaa mahtaa mahtua laatikkoon, mutta koekäytöt osoittaneet laatikon juurikin sopivaksi kooltaan. Matkustuslaatikon rakentaminen alkaa olla ajankohtainen, jos kesällä meinataan johonkin mennä. Eli nyt kokeillaan, miten autoilu sujuisi turvavöissä kiinnitettynä kaverin kanssa samassa laatikossa. Josko mitenkään matkastressi lieventyisi siinä... Laatikon suunnittelin rakentavani solumuovista ilmastointiteipin kanssa (pahvilaatikko muottina vain) ja sitten verhoilua päälle. Toivotaan, että saataisiin matkoista siedettäviä kaikille. Ja tästä projektista jatkoa myöhemmin...

Domino-takki edennyt mukavasti. Lankaa jouduin värjäämään lisää, yllättävän lankasyöppö malli. Tuosta kuvasta toivottavasti saa "satulahiha-visiostani" selvän. Dominokaitaleen reunoista poimituilla silmukoilla, lyhennetyin kerroksin hihat muotoutui. Nyt on hihat jo ommeltu paikoilleen ja toimii visio käytännössä. Tänään olisi tarkoitus neuloa takki valmiiksi. Ainakaan ulkoilu ei haittaa neulomista, rakeita satanut ja sataa parhaillaankin täällä. Niin että, sisällä domino-peiton alla on mukava neuloa takkia ja katsella rakeita, siinä sitä on Vappu-aaton touhua tarpeeksi mulle.

Hauskaa Vappua!

13 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Mukavaa vappua, on se vaan etsittävä täkkiä päälle :)

Omppumato kirjoitti...

Iloista vappua!

Mari kirjoitti...

Oikein mukavaa vappua! Hienosti olet visioinut takin, oikein odottelen valmiin työn esittelyä :)

knea kirjoitti...

Iloista vappua!
Mielenkiinnolla odotan minäkin millainen takista valmiina tulee.

Marjut kirjoitti...

Hauskaa vappua! Visio näyttää todella mielenkiintoiselta.

Heleena kirjoitti...

Jotain tosi hienoa siellä on tulossa. Kehnosta säästä välittämättä toivotan Iloista Vappua!

Susu kirjoitti...

Hienosti sujuu takkiprojekti!
Tassu lähettelee hyvän vapun toivotukset etäkavereilleen. Se istuu terassin tuolilla kuono kulmikkaana ja kiukuttelee räntäsadetta. Eikä edes painikaveria ole. Sillä on muuten tapana karjua jokaisella automatkalla pari ensimmäistä kilometriä. Me kuvitellaan et se laulaa: "Hei hän syntynyt on vauhti kallossaan..."

Ihalaiska kirjoitti...

Innolla odotan, miltä takki näyttää valmiina! Kisuille terveisiä ja hauskaa vappua!

Leena kirjoitti...

Ihania nuo kisujen kuvat!

Hauskaa vappua ;)

Matleena kirjoitti...

Voi miten paljon sinä olit ehtinyt tehdä, kun minä vain sairastin enkä jaksanut blogejakaan seurata. Nyt on antibioottikuuri menossa, joten elämä alkaa varmaan voittaa.

Aivan mahtavan upea tulikin tuosta dominopeitostasi! :) Minäkin kokeilin sinun innoittamana noiden dominilappujen neulomista, mutta en saanut kunnollisia ja luovutin. :( Ehkä voisin kokeilla uudestaan tervehdyttyäni.

Hyvää vappua ja kaunista keväänjatkoa! Toivotaan, että västäräkit pysyvät ulkosalla jatkossa. ;D

Anneli kirjoitti...

Kivan näköistä tuo dominokuvio.
Takista tulee varmasti nätti :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tuleepa tuosta takista upea.

Oranssi kirjoitti...

Nerokas hihakeksintö!