tiistai 13. syyskuuta 2011

Tunnustusta ja huovutusta!

Sain Lindalta tunnustusta. Kaunis kiitos Linda!

Tunnustuksen myötä tulee kertoa viisi asiaa, mutta näihin kysymyksiin minulla ei ole yksiselitteisiä vastauksia, joten jos saan hypätä niiden yli...
Samoin tunnustus tulisi jakaa viidelle blogille... Mutta uskokaa vaan, en osaa nimetä viittä blogia nytkään. Teidän ihania blogeja on monen monta, jolle tämä kuuluisi ja haluankin antaa sen jokaiselle blogille!Hahtuvasta huovutettu myssy ja lapaset.
Näistä oli tarkoitus tulla kokoa nainen, mutta tällä kertaa pesukone innostui huovuttamaan reippaammin ja kokoa näille jäi vain "pieni nainen". Lapasten sisällä on puolen litran vichypullot, joten siitä voi kokoa arvioida.

Huovuttaminen on edelleen yhtä jännää, kuin ensimmäisillä huovutuskerroilla, vaikka takana on kymmeniä ja kymmeniä huovutuksia. Tätä settiä edelliset huovutukset jäi vähän vajaiksi ja piti pyörittää toinen kierros koneessa. Tähän settiin sitten aavistuksen lisäsin tehoa ja jopa huopui, liikaakin...

Hyvää viikon jatkoa ja varokaa myrskytuulia!

9 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Hauskan näköinen setti.

Pitänee tehdä huomiseksi isoista kivistä painot reppuun, ettei tuuli vie mennessään :)

Susu kirjoitti...

Myrskytuuli on jo täällä lounaisrannassa.
Kauniita ovat vaikka minkä kokoiset. Taisit tartuttaa tuon huovutusinnostuksen tännekin. Puikoilla on huopasukkaa kaksin kappalein.

Simpura kirjoitti...

Ihanat ja värikin on ihana

Marjut kirjoitti...

Kaunis setti! Täällä vain leudosti tuulee; ei vielä myrskyä.

Seijasisko kirjoitti...

Ihana setti.<3

kisa kirjoitti...

Ihanan värinen ja kaunis setti :)

intsu kirjoitti...

Täällä tulee niin tosi nopeessa tahdissa valmista. Kivan näköisiä huovutuksia ja edellisen postauksen töppöset ovat suloisia molemmat ja aivan ihquja kettukaulahuiveja ja ja ties mitä !

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia, kiitoksia!
Myrsky on meillä ainakin ollut aika maltillinen, onneksi.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta.
Upeita huovutuksia olet saanut aikaan.