perjantai 11. marraskuuta 2011

Väliaika!

Nettiyhteyden ongelmien takia en pysty päivittämään blogia tai lukemaan muiden blogeja!

Kuunvaihteessa tehdyt laajakaistan päivitykset ja niiden vian selvittelyt veivät ensin reilun viikon ja kun selvisi, että vanha modeemi ei välttämättä tue uusinta päivitystä tilasin uuden modeemin, mutta kaupan varasto muuttaa (tätä ei tietenkään ilmoitettu tilausta tehdessä) ja postituksia ei tehdä. Kuvittelin saavani uuden modeemin tämän viikon tiistaina, mut oliskohan opikeasti täällä jo ens tiistaina. Vain Mammutilla voi olla näin "hyvä" tuuri. Olen nyt pakolliset asiat hoitanut hitaan lainatikun avulla, onneksi on edes tämä! Käsitöitä tehty ja jotain jo kuvattukkin, joten blogattavaa riittää, kunhan se taas onnistuu.

Hyvää viikonloppua Teille kaikille!


9 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

No voi vitsi! :( Tein jo yhden kommentin, mutta se häipyi nettiavaruuteen. Näinkin siis voi käydä, vaikka systeemi muuten toimisikin. Mutta kiva oli kuulla sinulta väliaikatietoja. :) Toivottavasti saat pian uuden modeemin ja pääset taas nauttimaan seurastamme ja me sinun. ;)

Sude kirjoitti...

No voihan hitsin pimpulat. Minä kärsisin jo tuossa vaiheessa vierotusoireista. Vaan ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin. Nythän sinulla sitten on enemmän aikaa värkätä käsitöitä :)

TeSa kirjoitti...

Aina ei mnene suunnitelmien mukaan.
Neulo joutilas aika.

Marjut kirjoitti...

Hyvää viikonloppuna sinulle myös! Toivottavasti uusi modeemi saapuu ensi viikolla.

Zelda kirjoitti...

Tsemppiä yhteyksien kanssa taisteluun. Meillä on jo pitkään ollut varalla nettitikku, Soneran laajakaista näillä nurkilla takkuilee ihan koko ajan.

Susu kirjoitti...

No tulihan se selitys Mammuttilan hiljaisuuteen. Eilen kyl kävin lukemassa tuon edellisen ja aavistelin tätä. Meidän taloon kun tuli huippunopea valokuitu niin kenenkään yhteys ei toiminut 10 päivään. Sen jälkeen mul on ollu nettitikku. Sekään ei aina toimi nopeesti mut melkein aina toimii edes jotenkin. Toisin kun ne valokuidut...

WeirdRockStar kirjoitti...

No voi vallan. En ehkä tajunnut kuin murto- osan nettikiinasta, mutta tarjoaisin sympatiani ja loppumattoman ihailun tasaisesta neulevirrasta- kuten aina.
Pikaista toipumista koneille ja modeemeille ja versioille!

Kisulit kirjoitti...

UH, tekniset ongelmat nettiyhteyksien kanssa ovat tuttuja - ja varsin ikäviä. Nytkin temppuilen koko ajan tietokoneen laturinjohdon kanssa, kun se on vähän rikki ja uutta johtoa on tilattu jo kahteen kertaan. Otan osaa ja toivottavasti ongelma selviää lähiaikoina!

amuk kirjoitti...

Tuli tuo sama juuri itsekin koettua ja olin vielä kipeänä sen viikon kun olimme ilman nettiä. Kyllä siinä aika pahat vierotusoireet pääsi iskemään. Tsemppiä :)