perjantai 2. joulukuuta 2011

Olo on kuin Joulu olis jo tullut!

Näin ihanan paketin Matleenalta sain:

Taannoinhan onnetar suosi ja nosti minun lipukkeeni Lankapirtin blogiarvonnassa.
Onneksi olin istumassa, kun avasin paketin, jonka tytär toi postilaatikosta koulusta tullessaan. Miten paljon kaikkea ihanaa paketissa onkaan! Valitettavasti kuvausolosuhteet ei suosineet, kuvia yritin ottaa ja varmaan jo päivänvalo suosii kuvausta, kunhan lamgat on kudottu neuleiksi.

Kaksi kiekkoa hahtuvaa, meleerattua tummanpunaista, aivan ihanaa ja niistä huopuu asustetta talvipakkasiin. Kamenaa "syklaaminpunaisena" ja tässä kohtaa uskon etiäisiin, sillä tämä on sellainen lanka ja väri, josta suunnittelin jo aiemmin Joulun jälkeen tekeväni itselleni uuden juhlapitsihuivin. Uskomatonta! Nyt voi vaikka heti Joulun jälkeen aloittaa huivin, mallikin on jo mielessä... Ja vielä Fabelia kaksi kerää. Mahtavat langat, ette usko, miten onnelliseksi tulin!
Enkelisuklaapussi onkin jo kuvassa aukaistu, tyttären kanssa herkuteltiin.

Lankojen lisäksi oli Matleena pistänyt pakettiin muutakin ihanaa:

Avaimenperä, jossa on mittanauha. Tällä neulojalla kun tuppaa mittanauhat olla välillä varmassa paikassa, välillä muuten vaan väärässä paikassa. Tämä pääsee käsilaukkuuni, on sitten aina mukana muuallakin.

Sitten oli mulle ihan uusi tuttavuus: Vetoketjuun laitettavia heijastimia, näitä oli kolmella eri kuviolla, saa tytötkin valita mieleisensä.

Kaikenkaikkiaan niin ihana ja mieleinen paketti!
Kiitos!


8 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Ompa tosiaan mahtava paketti ja sinullahan nuo ei jääkkään kaappeihin pölyttymään. Oikeeseen paikkaan tuli voitto arvonnassa :)

Inkeri kirjoitti...

ihana paketti!

-maria- kirjoitti...

Kiva paketti! En ole minäkään tuollaisia vetoketjuheijastimia ikinä nähnyt. Nythän heijastimet kyllä ovatkin tosi tarpeen!

Matleena kirjoitti...

Mukava kuulla, että mieleisiä ovat ja käyttöön pääsevät. Varsinkin tuo Kamena-vyyhti taitaa olla kuin "nyrkki silmään". ;D

KristiinaS kirjoitti...

Ohoh, olipas runsas paketti. Kivoja tavaroita ja lankoja.

Kisulit kirjoitti...

Upea paketti! Tuli ihan joulumieli itsellekin, kun luki juttuasi.

Breezie kirjoitti...

Todella kivan paketin olet saanut =)

Oranssi kirjoitti...

Upea paketti.

Heijastimia ei vain voi olla liikaa. En ole tuollaisia ennen nähnyt, oiva idea.