sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Keväinen villapusero!

Tytär valikoi langat laatikosta ja selosti, millainen pusero pitäisi tehdä:

Lyhyt, raidallinen, lyhyillä hihoilla ja isohko pääntie "laatikkopusero" . Hihojen väritykseen ehdotukseni erivärisistä hihoista meni kelpasi. Lankoina tässä on niitä viimekesänä kasveilla värjättyjä villoja. Keltainen väri on saunakukista lähtöisin. Lankaa kului yhteebsä 350g ja 3,5 mm puikot.

Aloitin helmasta tekemällä muutaman kerroksen ainaoikeaa ja sitten sileää, pyörönä tietenkin. Hihaa varten levensin reunoissa muutamia silmukoita, olkapäät kolmen puikon päättelyllä. Hihoihin poimin silmukat kädentienreunoista ja neuloin siitä alaspäin, pyörönä tietenkin. Eli ei ommeltavia saumoja. Nyt vaan toivossa eletään, että tytär käyttäisikin puseroa...

Eilen kuvattiin sisällä, ulkona kun oli niin harmaata ja tihruista. Tänään sitten herättiin aurinkoiseen päivään. Kevät tulee ja mieli tekee puikoillekkin pistää keveämpiä neuleita. Parhaillaan puikoilla puuvillapusero itselle.

Ja vielä kuvaa puserosta takaa:

Vihdoin sain kuvattua taannoisen blogivoittoni Pikkutytöltä. Ihana pussukka herkullisista kankaista:

Pahoittelen, että jouduin laittamaan sanavahvistuksen takaisin kommentoitiin, alkoi roskapostia kertyä, inhottavaa.

Aurinkoista kevätviikkoa!

11 kommenttia:

Enya kirjoitti...

Kaunis, nuorekas pusero. Ja kaunis on pussukkakin!

Kaisa kirjoitti...

Hih, vähän samantyylinen täälläkin tekeillä, tosin yksivärisenä ja itselle. Kun vain saisi aikaiseksi sen tehdä valmiiksi... Nuo värit ovat upeat!

Neferi kirjoitti...

Oikein hyvän näköinen pusero tuli ♥.

Jossain vaiheessa huomasin, että vaikka minulla on ollut sanavahvistus käytössä koko ajan, niin uudistuksen jälkeen alkoi pommitus kommentointiin. Se näkyi piikkeinä vanhoissa postauksissa eli robotit kävivät läpi blogeja ja selvittivät, mistä oli poistettu sanavahvistus...roskakommentteja ei kuitenkaan saatu sanavahvistuksen takia läpi :)

Marjut kirjoitti...

Kiva pusero. Luulisin, että hyvinkin tulee pidettyä:)

Susu kirjoitti...

Kiva peruslaatikko! Luulenpa, et tosta tulee tytön lempparineule!
Mulla on kans puuvilla puikoilla. jos jo ens kesäks sais topin valmiiks ku aloitettu on ennen Juhannusta viime vuonna...

Matleena kirjoitti...

Kaunis, nuorekas pusero! Sopii hyvin tyttärellesi.

Sanavahvistuksen kirjaimiakin oppii näköjään lukemaan, kun hieman harjaantuu. Enempi minua kiusaa se, kun ei enää monessakaan Bloggerin blogissa voi tilata jatkokommetteja s-postiin.

Pilvikirsikka kirjoitti...

Niin nuorten mieleen varmastikin tällainen laatikkopusero. Kauniit värit.

juuli kirjoitti...

Kiva laatikkopusero, raikkaat värit!

Minullekin on tullut viime aikoina roskakommentteja, mutta inhoan sanavahvistusta siinä määrin, että vielä hoitelen ne spämmit käsipelillä pois.

juuli kirjoitti...

Kiva laatikkopusero, raikkaat värit!

Minullekin on tullut viime aikoina roskakommentteja, mutta inhoan sanavahvistusta siinä määrin, että vielä hoitelen ne spämmit käsipelillä pois.

Mammutti kirjoitti...

Kauniit kiitokset kommenteistanne!
Puseroa ei vielä ole näkynyt tytön päällä, mutta luvannut on pitää...

kisa kirjoitti...

Kaunis pusero!