perjantai 1. kesäkuuta 2012

Onni toi huivin!

Onni potkaisi Violettia villalankaa-blogin arvonnassa ja sain näin ihanan huivin:

Huivi on ihanan pehmoinen kaulalle ja lämmittää varmasti! Lämmitystä tosin toivon tarvitsevan vasta syksyllä... Vaikkakin tänään on lämpimille vaatteille tarvetta, eikä viikonloppukaan lämpimämmältä näytä.
Huivin mukana tuli herkulliset neulotut pikku muffinssit, ne taidan antaa Hellulle leikkeihin.
KIITOS!

Taas se kuukausi vaihtui ja aika laittaa toukukuun neulomukset listalle:

  • Bolero Palermoa 300g
  • Kesähattu puuvillaa 100g
  • Jakku puuvilasekoitetta 600g
  • Bat(wo)man bolero Tenneseetä 200g
  • Virkattu hattu puuvilllaa 50g
  • Virkattu villatakki Catania-puuvillaa 300g
  • Virkattu tytön hattu puuvillaa reilu 50g
  • Virkattu tytön hattu puuvillaa reilu 50g
  • Virkattu tytön hattu puuvillaa nafti 100g

Yhteensä 1 750g ja 9 valmista työtä.

Alkuvuoden kulutukseen verrattuna aika vähäinen määrä. Osittain ainakin johtuu tuosta jalasta ja sen mukanaan tuomista riesoista. Puolivuotta on jo kulunut, siitä kun jalan satutin, muttei jalka ole parantunut, pikemminkin lisävaivoja tuonut. Nyt on jo yleinen kyllästymsipiste saavutettu (ja se näkyy neulomattomuutenakin). Hoito on ollut, en edes kehtaa sanoa mitä ja lisäksi tutkimukset viivästyi liian paljon. Onpa matkalle osunut sellainenkin tilanne, että jouduin tekemään lääkäristä valituksen. Se kyllä hoidettiin sairaalan puolesta mallikkaasti ja "oikea" lääkäri teki tutkimuksen uudestaan, asiallisesti. Pisti kyllä miettimään, millä perusteilla ulkolaisille lääkäreille lupia myönnetään (tästähän on uutisissakin ollut) ja millaista kielitaitoa heiltä vaaditaan. Samaan mietintään päätyi  myös se, millaisia vaikutuksia esim tämän ns. lääkärin muka tutkimuksissa olleet potilaat tulevat jatkossa kokemaan. No niin, tässä mentiin kauas käsityöaiheesta, mutta haittaaks se!

Palataan käsitöiden myötä piakkoin...
Hyvää kesäkuun alkua!

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ulkomaalaisista lääkäreistä on huonoja kokemuksia minullakin. Toivottavasti lääkäripulasta(?) huolimatta ihan kaikille ei lupaa myönnetä heittämällä.

mutsi kirjoitti...

Minulla selkäleikkauksen jälkeinen haavainfektio poiki 7 uusintaleikkausta ja aikaa meni 1v2kk. Nyt ehkä homma on ohi, Toivottavasti selviät vähän helpommalla ja jos tuntuu niin muista tehdä potilasvahinkoilmoitus, minulla se meni läpi. Eihän korvaus ketään paranna mutta kyllä se vähän helpottaa.

Susu kirjoitti...

Kaikesta huolimatta olet kyllä hurjan määrän lankaa taas kuluttanut. Toivottavasti nyt saat vihdoin oikeaa apua jalkaasi!

Zelda kirjoitti...

Sinä olet kyllä ihan neulojahirmu:)

Ihanan huivin sait. Tsemppiä ja halituksia, että jalka tulee kuntoon pian.

Omppumato kirjoitti...

Oi, kuinka ihanan huivin olet saanut!
Onni tuli varmasti oikeaan osoitteeseen.
Mukavaa kesäkuuta!