keskiviikko 15. elokuuta 2012

Mennyttä kesää muistellen...

Paitsi että se kesä taisi vasta alkaa! Lämpimiä, aurinkoisia päiviä tässä on kaivattu ja nyt ne on täällä, eikä haittaa, vaikka jatkuisivatkin...

Blogit ja bloggaus on ollut edelleen heitteillä, muuta touhua, koneongelmia ja kroppaongelmia riittää ja ne vie ajan ihan varkain. Sunnuntaina oli moneen viikkoon ensimmäinen kerta, kun katsoin telkasta sarjaa ja samalla kudoin! Ei ihme ettei valmista tule. Josko sitä jossain vaiheessa taas jotain saisi valmiiksikin.

Tässä kesäinen kuva Hellun ja Henkan mammuttilalomailusta todisteeksi, että tehtiin sitä muutakin kuin valmisteltiin juhlia. Kuvassa ollaan kesätori juuri kierretty ja auton perässä tankataan mansikoita ja juotavaa, että jaksetaan jatkaa kierrosta. Hellulla päässä olevan hatun virkkasin hivenen kiiltävästä puuvillasekoiteettasta ja koristelin pinkillä reunavirkkauksella ja ruusulla.

Juhlien jälkeen siirsin Lempiksen (lempi-sisko) kutoman kaitaliinan ruokapöydälle ja muutaman päivän päästä tajusin (niin hitaalla täällä käydään!) miten samat värit liinassa, kukissa ja maljakossa onkaan!

Kaikille lukijoille toivotan hyvää elokuun jatkoa ja aurinkosia loppukesän päiviä!

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tosi kesäinen kuva, lapset mansikoineen:)

Angelique71 kirjoitti...

Oijoi miten kaunis liina ja kukat näyttävät sen päällä upeilta! Maljakkokin sopii väriskaalaan :)

Susu kirjoitti...

Hyvö, et ehdit hiukan nauttia auringosta ja kesästä sinäkin. Minä jo kaipaan syksyä ja viileämpää...

margsan kirjoitti...

Ihania kesäkuvia!

Arja kirjoitti...

Olit lähimpänä joskus aikoinaan kun järjestin lanka-arvauskisan blogissani. Laitan jotain kivaa tulemaan, toivomuksia saa esittää :)