sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kiitoksia tunnustuksista!

Hitaalla tahdilla mammuttilassa mennään edelleenkin eteenpäin, mutta jonkinlaista neulomistahdin paranemista on ollut havaittavissa. Muu elämä on sitten entistä hitaammaksi muuttunut, mutta ilahduttaa edes se, että puikot kilkattaa... Kuvattavaakin on jo odottamassa suotuisan kuvaushetken tulemista...

Kiitän ja kumarran saamistani tunnustuksista!
Olette ihania antaessanne näitä ja ne todella ilahduttaa mieltä. 

 Tämän post it tunnustuksen sain  Tesalta  ja Susulta.
Kiitoksia Teille!

Tämä tunnustus pitäisi jakaa 5 blogille, mutta taas jätän jakamatta, koska ihania blogeja on paaaljon ja toisaalta, Vuodatuksen kesäisen kuvien poistumisen johdostahan moni blogi sieltä on vaihtanut paikkaa, enkä vielä(kään) ole ajantasalla kaikkien siellä olleiden blogien kohtalosta.

Jo heinäkuussa matleena muisti minua tällä blogitunnustuksella.
Hävettää, että sen tänne saaminen kesti näin kauan.

Tähän tunnustukseen kuuluu kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään ja jakaa tunnustus 8 blogille. No, edelliseen vedoten, jätän jakamatta, mutta asioita toki sen 8 voin kertoa:

1. Olen onnellinen kissoistamme Soodista ja Sonffista monestakin syystä, mutta erityisesti:
2. Nyt kun on kroppa mennyt todella huonoon kuntoon:
3. He "hoitavat" minua makaamalla kipukohtien päällä.
4. Sienestys on intohimoni, vaikken tänäsyksynä ole juurikaan pystynyt metsässä käymään ja toisaalta, ei siellä sieniä ole vielä ollutkaan kunnolla, mammuttilan läheisyydessä oli aika kuiva kesä, vaikka muualla onkin sadetta saatu puheiden mukaan liikaakin.
5. Käsityöt on (ja aina olleet) intohimoni.
6. Siivous puolestaan ei kuulu intohimoihini.
7. Valokuvaus on aina kiinnostanut, mutta nykytekniikka on mahdollistanut harrastaa sitä.
8. Illan kääntyessä myöhäiseksi illaksi siirryn sohvannurkkaan puikkojen ja lankojen kanssa ja toivon television tarjoavan jotain kivaa katsottavaa. 

Siinäpä ne 8 asiaa. Nyt on tämä ilta siinä vaiheessa, että siirryn sinne sohvannurkkaan ja alan katsella ylikomisaario Banksia.

Kaunista syysviikoa Teille jokaiselle!


Ei kommentteja: