perjantai 14. syyskuuta 2012

Tuubihuivi ja nälkäisiä kissoja!

 Varustautumista syksyyn pikkutöilläon jatkunut. Tuubihuivi tyttälle omalla mallilla Pirtin kehräämön villalangasta. Alakuvasta jonkin verran erottuukin mallineule, yksinkertainen palmikkoa muistuttava. Tämä tuubi on tainnut olla joka päivä käytössä viimeviikosta lähtien, jolloin valmistui. Kiva, että pääsi käyttöön. 

Toinenkin tuubi toiselle tyttärelle on valmistunut. Kuvaamaan en sitä lähtenyt, tuubi kun on mustaa lankaa ja sileää neuletta.  Tuubeja varmaankin täytyy neuloa lisää. Muuten neuleet on jatkuneet pikkutyö-linjalla: Pari hattua, joista tulee kuviakin tänne ja sitten villasukkia, jotka on jo jatkaneet matkaa eteenpäin ja jotka unohdin kuvata. Huovutettu tossujakin on valmistunut ja itselle tarkoitetut uudenlaisella mallilla parhaillaan puikoilla. Nuo valmistuneet tossut on perustossuja miesten koossa ja siis ilman koristeluja, ei niin innostavia kuvattavia.  Samanlaisilla neuleilla jatkunee täällä, kunnes saan lonkan parempaan kuntoon ja jaksan suunnitella niitä "oikeita" neuleita...

 Viikonlopun alun kevennykseksi tyttären ottamia kuvia aina niin nälkäisistä kissoista:

Soodi antautui!

  Sonffi heittäytyi eteisen lattialle selälleen, ei jaksa enää!

Näin meidän "kissaparat" odottaa iltaruokaa!

Hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ihanan muhkea tuubi! Niitä tarvitaankin talven varalle :) Ihania nuo kissat,asennot ovat tuttuja meilläkin :)

Matleena kirjoitti...

Sinä olet jo ahkeroinut tuubejakin syksyn varalle! :) Minullekin on jätetty tilaus sellaisesta, mutta pitäisi tehdä enkunkielisellä ohjeella ja minua ei nyt ollenkaan houkuta ohjeeseen tutustuminen. Varmaan se ei ole ollenkaan vaikea edes, mutta... :( Mutta kyllä minä sen vielä jossain vaiheessa selätän.

Mukavaa viikonloppua!

Susu kirjoitti...

Tuubi on kiva ja pikkutöille alkaa olla tähän aikaan vuodesta tarvetta. Teidän kissat ne näyttää osaavan teatterin - näyttävät silt et jos ruokaa ei tule HETI niin me kuollaan nälkään! Meidän Tassu se vaan karjuu kovalla äänellä. Eilen ajateltiin et jos ei anneta sille ruokaa ni se tulee sit ajoissa illalla kotiin. Tassu sit pyydysti itse ruokansa - komean myyrän!

Sartsa kirjoitti...

Näissä kissoissa taitaa olla pientä näyttelijän kipinää. :)
Ahistus iskee, kun tääläkin tehään tuubeja. Olen ollu jo NIIN tekemässä niitä, mut koko ajan on jotain edellistä kesken, eikä viittis alottaa ennen kun valmistuvat. Kaupassakin oli kaikkialla tuubeja.

Marjut kirjoitti...

Tuubit ovat kivan näköisiä ja nuorison mieleen. Voisi kyllä joskus tehdä itselleenkin.

Rantapuikko kirjoitti...

Ihanan muhkea ja kaunis tuubihuivi. Tuolla tarkenee pakkasellakin =))

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne!
Täältä löytyy todelliset näyttämötaiteen mestarikissat!

amuk kirjoitti...

Teidän kisuilla on hyvä draaman esitystaito. Kun kuvia katselee ei totuus taida olla ihan niin dramaattinen, eipä nuo kisut niin nälkiintyneiltä näytä kun mitä antavat ymmärtää :) Ihania kavereita <3 Tuubihuivisi on myös ihana :)