torstai 10. tammikuuta 2013

Vihasia sukkai, vai onko?

Vihaisia lintuja vuodenvaihteen molemmin puolin:


Hellulle ja Henkalle tein vihaiset lintusukat Uudenvuoden aatoksi. Punainen lanka näissä on Laurin villalankaa, jonka kuvittelin kutakuinkin kelvolliseksi sukkalangaksi... Kuvitelma haihtui sen siliän tien, kun katsoin Hellun sukanpohjia tunnin sisäkäytön jälkeen, jo näytti huonolta. Taisi kuitenkin olla mieleiset sukat, kun heti jalkaan laitettiin... 

Pikkuiset vihaiset linnut tein myös, koko noin vuodenvanhalle:


Olin tyhmyyksissäni ostanut mustanakin Laurin lankaa ja päätin kutoa sen pois kaksinkertaisena 3,5 mm puikoilla, jos pysyisivät parempina... Kirjailut näissä ei oikein onnistunut, valkoinen lanka oli kaksinkertaisenakin liian ohutta. Annoin kuitenkin mennä eteenpäin, ei innosta huonosta langasta tehtyä alkaa korjailla. Eiköhän näille joskus käyttäjä löydy jostain, koko on semmosta 39 luokkaa. 


Piti vielä leikkiä ja laittaa pienet ja isot sukat samaan kuvaan:


Idean tämännäköisiin sukkiin sain jostain netistä näkemästäni kuvasta. Kuva jäi mieleen vaivaamaan ja muistikuvan mukaan tein oman version. Myös yhdet samantapaiset, kuin monessa blogissa on nähty, sukat kirjoneulotuilla vihaisilla linnuilla neuloin joululahjaksi. Kuva niistä tulee varmaan joskus tänne, on nimittäin toisella koneella. Nyt pitäisi alkaa olla mammuttilassa tietokoneet omilla paikoillaan ja toimia kuten pitääkin. On tässä veivattukkin koneiden (ja kuvien) kanssa. Sitten seuraava projekti onkin kuvien järjestys ja siinä riittää hommaa joksikin aikaa... Samalla kuvia järjestellessä bloggailen kuvia joululahja- sun muista neuleista tänne.

Aurinkoisia pakkaspäiviä!

12 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Hienoja sukkia!

Sude kirjoitti...

Eipä varmaan ole ongelmia saada lapsia laittamaan villasukat jälkaan :) Hyvä näköisiä ♥

Marjut kirjoitti...

Siinäpä vihaisia sukkia! Harmi, ettei lanka käynytkään sukkalangaksi.

Hepuli kirjoitti...

Hauskoja :)

Laura kirjoitti...

Onpa söpöjä:)

Hannaliini kirjoitti...

Tosi hauskoja vihaisia lintuja!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tosiaankin mukavan näköiset sukat ! t. Eija

enkulin käsityöt kirjoitti...

WWWAAAUUUUU

Sartsa kirjoitti...

Kyl ne vihasilta näyttää. Noi oikeenpuoliset sukat myös ehkä hieman hämmästyneiltä. :)

Rantapuikko kirjoitti...

Aivan suloisia vihaisia lintuja sukissa ja vanttuissa. Kiva malli. Minäkin olen muutamat sukat vihaisista linnuista kutonut, mutta eri mallilla..

Rantapuikko kirjoitti...

Hups..punastuttaa.... Nuo pienemmätkin olivat sukkia. Kiirreessäni katsoin ne vanttuiksi.. Onneksi kävin vielä uudelleen kurkkimassa noita ihanuuksia =/

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne!