torstai 25. huhtikuuta 2013

Retun pesä!

Saanko esitellä Lempiksen "vanhempi" kissa Retu:


Retun silmät on kuvaukselliset, vai mitä! Ikää Retulla on toistavuotta vasta, vaikka turkkinsa on niin tyylikkään harmaa. Siellä ollessamme huomasin Retulla olevan tapana mennä peittojen yms. alle piiloon nukkumaan, Siitä tietenkin sain idean tehdä hänelle oman huovutetun piilopesän.

Aiemmin olen tehnyt kissanpesiä neulomalla hahtuvasta huovutetun "avoimen" pesän. Meillä pesä on päivittäin käytössä, varsinkin Soodi siinä nukkuu. Retun pesän tein virkkaamalla isolla koukulla Pirtin Kehräänön hahtuvalangasta. Alakuvassa Sonffi testaa pesää ennen huovutusta. Iso, todella iso tuo oli.


Muutama pyöräytys pesukoneessa ja koko oli pienentynyt  ainakin puoleen.  Sitä sitten Sonffi ja Soodi testaili ja kelvolliseksi nukkumapaikaksi totesivat. 


Idea "piilopesästä" toteutui virkkaamalla lärpäke aukon päälle ja kyllä sinne testikäyttäjät pääsivät samanlaiseen piiloon kuin peitonkin alle. Kunhan Retu saa pesänsä, niin nähdään, mitä hän siitä tykkää...


Aurinkoista torstaita!

10 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Meille kanssa! Papu niin tykkäis ;)

Sude kirjoitti...

Mukava piilopesä. Meilläkin varmaan tykättäis tuommoisesta. Olis lämmin ja pääsis vähän piiloon kavereilta. Pitäisköhän kirjoitella jo joulupukille, että meille viisi tuommoista =) Hyvissä ajoin kun toivoo, niin voi saadakkin =D

kankuritar kirjoitti...

Ihaba idea, taidanpas yllättää tyttäreni ja hänen kissansa tällaisella lahjalla.

KristiinaS kirjoitti...

Hieno pesä! Mielenkiinnolla odotan käyttäjäkokemusta;) Halin ei oo ollenkaan innostunu pesäjutuista eikä laatikoista. Mutta saaressa olis varmaan hyvä olla pesä ettei tuu vilu. Meinaan ettei siell oo mitään lämmintä näin keväällä.
Lauantaina meen kässy-ja lemmikkimessuille, katson sieltä hahtuvaa tms. pesää varten.

Marjut kirjoitti...

Ihana piilopesä tyylikkäälle ja kuvaukselliselle Retulle. Meilläkin oli aikoinaan Retu-kissa.

ArmiL kirjoitti...

Oikein ihana kissan "pesä":))

kosotäti kirjoitti...

Tuo pesä on tosi hauska, pitääpä kertoa ystävälleni jolla on monta kissaa.

Neulisti kirjoitti...

Vau. Mahtava päiväunipaikka! :)

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne!
Jäämme odottamaan käyttökokemuksia, kunhan pesä pääsee Retulle...

Susu kirjoitti...

Ihana pesä sanois Tassu!