perjantai 2. elokuuta 2013

Ekaluokkalaiselle virkattuja tarvikkeita!

Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, Henkka aloittaa koulun tänäsyksynä (uskomatonta, että olen jo koululaisen mummi). Koulujen alkamiseen asti Henkka ja Hellu on mammuttilassa,  Hellun sanoin: Viikonloppu vietetään ihanaa lomaa! Tästä oletimme, että arkipäivät ollaan sitten hoidossa täällä. Ihanaa pienen naisen logiikkaa (Hellu on 5 v.).

Kouluvarusteita on yhdessä mietitty ja valmistettu ja ostettukkin.
Tässä virkatut varusteet:


Kännykkähän kuuluu kait nykyään ekaluokkalaisen vakiovarustukseen ja Henkan kännykälle huovutin Angry Birdsin possua matkivan kännykkäpussin. Pussi on virkattu hahtuvasta, huovutettu pesukoneessa ja naama neulahuovutettu. Henkka seurasi neulahuovutusta tarkasti vieressä.
Itse Ilkimyksen yksisilmäinen olio (Minionko?) on minusta jotenkin niin suloinen ja ehdotinkin Henkalle, että virkkaisin siitä penaalin. Puuvillalankaa onneksi oli oikeissa väreissä kaapissa ja kiinteillä silmukoilla syntyi penaali nopeasti. Vetoketjun ompelin koneella paikoilleen.


Aiemmin virkkailin puuvillasekoiteesta pöllökännykkäpussin (vai pöllönkännykkäpussin, hih). Tässä kännykkä laitetaan pussiin takana olevasta aukosta, joka ei tietenkään tullut mieleen kuvata.


Angryen possua mukaillen tein taas tölkkicoolerin, ei Henkalle, vaan varastoon. Tässä(kin) huono kuva, mutta onhan näitä nähty täällä ennenkin. Kaikenlisäksi unohdin kuvata tai oikeastaan kuvauttaa uuden virkatun puseroni, jonka vihdoin eilen sain valmiiksi...


Hyvää ja aurinkoista viikonloppua!
Me lomaillaan Hellun ja Henkan kanssa!

6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi että ovat kauskoja ja pirtakoita, noita on kiva hypistellä.

margsan kirjoitti...

Suloista ja tuikitarpeellista!!!!

kosotäti kirjoitti...

Kelpaa Henkan aloittaa koulutie kun on noin hauskat varusteet:)

Rantapuikko kirjoitti...

Niin se aika kuluu...
Pitäähän koululaisella kaikki tarpeellinen olla ja plussaa on se, että mummu on ne tehnyt =))

Marjut kirjoitti...

Isolle koululaiselle kivoja juttuja:)

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommenteistanne!
Henkka odottaa koulun alkua jännittyneenä, niinkuin varmaan muutkin ekaluokkalaiset. Penaali, reppu yms. tarkistetaan monta kertaa päivässä...