keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Mammuttidino!

Apua ongelmaan kaipaan edelleen!
En pysty kommentoimaan blogeihin, poikkeuksena ne blogit, joissa kommentointi aukeaa omaan ikkunaan. Osaako kukaan sanoa edes, mistä lähtisin ongelmaan ratkaisua etsimään...


Taannoin tein Hellulle Yksisarvisen ja nyt oli Henkan vuoro saada oma unilelu mummilaan, eli mammuttilaan.

Niinpä lähdin virkkaamaan jotain, joka etäisesti edes muistuttaisi dinosaurusta...

Tämmöinen Mammuttidino siitä sitten tuli! Kuvia katselin ensin netistä, mutta virkkaus tapahtui ihan sattumanvaraisesti arvioiden. Loppujen lopuksi aika mukavan näköinen kaveri tästä tuli ja ennenkaikkea Henkka itse tykkäsi! 


Viikonlopun räntäsateiden ja raekuurojen väleissä ulkoilemaankin lasten kanssa päästiin, vaan harmittihan se kylmyys minua. Noh, eihän säälle voi mitään ja pääasia, ettei dino paleltunut...


Viikko sitten kuvasin kuusen kukintaa. Yritän vähintään joka toinen päivä käydä napsimassa kuvia kevään etenemisestä. Nopeasti silmut aukesivat puihin ja saatiin vihreää väriä maisemaan, sittemmin onkin saanut/joutunut kuvaamaan valkoista maata ja rakeiden pomppimista. Jokohan pian säät kääntyisi lämpimämpään ja luonto tarjoaisi uusia värejä kuviin...
Kuusen kukinta on kaunista, vai mitä:


Huhtikuun neulomusten yhteenveto:

  • Virkattu Mammuttidino reilu 100g
  • Huovutettu koppa ja cooleri hahtuvaa yht. 150g
  • 3 Virkattua syto-myssy puuvillasekoite yht. 200g
  • Virkattu jakku puuvillasekoitetta reilu 450g
  • Tuubi virkaten puuvillasekoitetta 250g
  • Virkattu huivi puuvillaa 200g
  • pullo cooleri hahtuvaa 150g
  • Tyynyn toinen puoli virkattuna Seiskaveikkaa reilu 100g
  • Jakku Babybamboota 400g
  • Dominopeitto 1100g

Yhteensä 3,1 kg ja 13 työtä.

14 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Kiva dino.

margsan kirjoitti...

Ihana tuo dino!!! Ja ahkerana olet ollut huhtikuussa!!
Tuohon kommentointi- ongelmaan en osaa sanoa juuta enkä jaata, muuta kuin sen,että viime vuonna liitin blogini myös googleplussaan ja siitähän ne ongelmat alkoi!! Poistin sitten silloisen blogini ja postaukset,yms sain siirrettyä nykyiseen blogiini, vaan en lukijaluetteloa!! Se harmitti todella, mutta toivottavasti sinä onnistut saamaan apua joltain viisaammalta!

Virpi kirjoitti...

Onpa söpö dino unileluksi.
En osaa ikävä kyllä neuvoa tuossa kommenttiasiassa. Huomasin vain omassa blogissani, että kävijälaskuri ei näyttänyt enää numeroita vaan näytti click-merkkiä ja kun klikkasin sitä, niin se meni aika ronskeille PIIP-sivuille. Poistin sen laskurin samantein. Kaikkea sitä...

MariJ kirjoitti...

Kokeilepa klikata sitä Kommentoi-nappia hiiren oikealla napilla, jolloin pitäisi avautua valikko. Siitä valitse "Avaa uuteen välilehteen", jolloin se kommentointi siirtyy uuteen ikkunaan. Luulisi tämän auttavan, jos kyse tosiaan on siitä, että pystyt muuten kommentoimaan niihin blogeihin, joissa kommentointi on erillisessä ikkunassa.

kosotäti kirjoitti...

Mainio dino, varmasti mieluinen kaveri leikkeihin.
Eikös jossain lasten laulussa sanota...kasvoi kuusi kukkalatva käki siinä kukkui. Kukkiva kuusi on kaunis.

Hepsi kirjoitti...

Ihana Dino!

Marjut kirjoitti...

Onpa söpö dino ja parasto on aina, kun on käyttäjälleen mieluinen.

Mammutti kirjoitti...

Kiitos MariJ vinkistäsi, kävin sinun ja parissa muussa blogissa kokeilemassa, vaan ei toimi. Ainoat ovat nämä ponnahdusikkunat, kuten tämäkin, joissa kommentointi toimii.

Rantapuikko kirjoitti...

Ihanan söpö dino =))

-Tikutin- kirjoitti...

Ihana dino, oi mikä söpöliini!

Oletko testannut onko kommentointiongelmasi ilmenemisessä eroa siinä, oletko kirjautunut tai et ole kirjautunut sisään omaan blogiisi ennen kuin avaat kommentoitavan blogin.
Sain synnytettyä selaimen asetuksilla vastaavan ongelman, joka oli ohitettavissa kirjautumalla sisään omaan blogiin ennen kommentoitavan blogin avaamista. Tällainen on ilmestynyt melko hiljattain jonkun järjestelmäpäivityksen yhteydessä.
Uuteen ikkunaan avautuviin kommentointilomakkeisiin ongelmaa ei synny, vaan kirjautumisikkuna avautuu automaattisesti.
Tässä synnyttämässäni tilanteessa ei sivuston ollut mahdollista ohjautua toiselle sivustolle ilman erillistä sallimista, mutta bloggerin kirjautumissivulle ei ollut mahdollista edes sallia siirtymistä, kommentti vain katosi bittiavaruuteen.

Ongelman ratkaisu menee arpomiseksi, koska järjestelmien kombinaatioita versioineen on olemassa niin mieletön määrä, enkä minäkään osaa selittää asiaa ymmärrettävästi :d. Asetukseni pidän tietoturvasyistä tällaisena.

Linda kirjoitti...

Hei!

Ajattelin poiketa pikaisesti kertomaan, että pieni haaste odottaa sinua blogissani :)

Toivottavasti saat kommentti-ongelman pian ratkaistua. Käythän kurkkaamassa haasteen jahka ehdit!

http://1n1o.blogspot.fi/2014/05/11-asian-haaste.html

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommenteistanne!
Tikutin, kokeilin tuonkin tavan, vaan samalla lailla katoaa viestit. Erilaisia juttuja kokeillut olen kaiken mitä meileen tulee, vaan aina kommentit katoaa...
Linda, kiitos haasteesta, pidän haasteen mielessä ja kun kommentoitiongelma poistuu, alan miettiä vastauksia.

Susu kirjoitti...

Ihana Dino!

~S kirjoitti...

Söpö dino!