lauantai 27. syyskuuta 2014

Pöllö palloilla!

Vielä riittää blogattavaksi näitä alkusyksyn virkkauksia:


Kolmas afrikankukka pöllöni seuranaan kaksi afrikankukista virkattua palloa. 
Näistä ei ihmeemmin sanottavaa enää ole,  pöllöä touhuahan näiden teko on, vaan niin hauskaa!

Kuva otettiin huippunopeaan viimelauantaina, hyttysparvi hyökkäsi kimppuun jo näitä maahan laittaessa, kun kuvia yritin ottaa oli hyttysiä jo silmissä, korvissa ja suussa, joten kuvaus seis ja virkkuut kainalossa sisään ja lujalla vauhdilla. Ja niitä hyttysiä on sitten riittänyt senjälkeen sisällä ja ulkona. Empä muista, että ennen olisi syyskuun lopussa hyttyset kiusanneet, kesällä niitä ei täällä näkynyt. Tänään varovasti menin mettänreunaan sieniä katselemaan (joiden kasvua oli sade mukavasti vauhdittanut) ja olin laittanut hyttysmyrkkyä aika reippaasti, siitä huolimatta hyttysparvi pyöri päänympärillä ja teki olon aika tuskaiseksi. Vieläköhän ne pitkään on kiusaamassa...

Tytär oli menossa vauvakutsuille ja kyseli jotain peleihin liittyvää vauvalahjaa. Ensimmäisenä tuli mieleen Teemo (niitä harvoja nettipelejä joita edes tiedän) ja Teemon sieni. Joten päätin tehdä Teemo sieni-helistimen. Sienestä sai helposti helistimen tehtyä laittamalla kinderin muovimunaan kulkusen (pehmustettuna, ettei tule liikaa ääntä).


Sonffi on jatkanut ahkerasti päivittäin ulkoilua kesästä asti. Sadesään tosin tunnistaa ja silloin ei edes vaadi ulos, fiksu poika! Kameran kanssa ulkoiltiin aurinkoisena päivänä, kuvassa Sonffi kävi pellonreunaan nauttimaan auringon lämmöstä ja haistelemaan syksyn tuoksuja:


Kielonmarjat on kauniit, mutta myrkylliset:


Aurinkoisia syyskuun viimeisiä päiviä!

9 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ihana pöllö pallojen seurassa.
Onneksi meillä ei ole hyttysiä, mutta niitä hirvikärpäsiä kyllä riittää.

iso gnu kirjoitti...

Tosi kiva pöllö! Minusta on hauskaa, että pöllö on nyt suosittu koriste kaikessa. Ennen vanhaan pöllö oli pöllö, siis paljon kaikkkea negatiivista,

Kiitos hyvästä siililapas-vastauksesta. En ole ehtinyt edes vastaamaan ja kiittämään Sinua! Perjantaina oli viimeinen työpäivä ja nyt on piitkä loma ja sitten eläke. Eilinen meni miettiessä ja pähkäillessä; aika outoa on ja viimeinen kuukausi oli melkoisa menoa ja kiirettä.

mustakissa kirjoitti...

Uhuu, mikä pöllö! ihana!

Ja supersöpöliini kisuliini:)

Virpi kirjoitti...

Hieno pöllö, eipä niihin voi kyllästyä :)

TeSa kirjoitti...

Ihgu pöllö!

Marjut kirjoitti...

Hauskat pöllö ja pallot :) Meillä ei ole aikoihin ollut hyttysiä eikä kauheasti kesälläkään.

sartsa kirjoitti...

Pöllö näyttää pirteältä ja nostattaa hymyn huulille.
Sieni on siisti, ei matoja varressakaan. Hyvin säilynyt, pannulle vaan. :)
Kiva helistinidea.

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne!

Susu kirjoitti...

Ihana Sonffi! (tärkein asia ensin ;))
Afrikankukkia olis kiva sirkata mut en vaan pääse alkuun... Pallot on kivoja ja sun pöllötkin vaikka en pöllöista muuten välitä (mut kun ne joskus menee pois muodista niin varmaan meikäläinen hurhataa).
Meil ei oo hyttysiä ollu eikä paljon hirvikärpäsiäkään mu punkit löytää kul Tassun vaikka myrkytetty on.