sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kissoja, kissoja...

Täällä on käsityöt olleet ensin hitaammalla teolla ja sitten tuli täysstoppi nivelkipujen myötä. Toivottavasti tästä pian puikkoihin päästään, on aikamoiset vieroitusoireet olleet...
Syyslomalla käytiin Itä-Suomessa ja paluumatkalla tietenkin Pirtin Kehräämöllä poikettiin, mutta vähänpä sieltä mukaan lankaa tuli. On noita aiemmin tehtyjä töitä muutama bloggaamatta, tässä pari kissaa, jotka virkkasin välitöinä ilman kummempaa ohjetta (joskus netissä tämäntapaisia nähnyt).

Oikeanpuoleinen kissa on tyttären Tiikeri, joka oli mammuttilassa hoidossa muutaman päivän Papu-kissan kanssa. Pavustakin olisin mielelläni laittanut kuvan, mutta tumma erittäin nopeasti liikkuva kissa sisätiloissa ei kuvissa onnistunut.


Lankana näissä on puuvillasekoite ja noin 100 grammaa kumpaankin kissaan kului. vanua laitoin reippaasti, että olisivat oikein pallomaisia katteja. 


Ainakin kahdeksan vuotta join kahvini päivittäin tästä "mammamukistani", kunnes tippui kädestä (nivelten takia) ja harmitti niin valtavasti. Tytär kuumaliimalla kasasi mukin muistoksi, ihana teko!
Nyt on sitten kahvikuppinani vuosia kaapissa vuoroaan odotellut "kutojapupu-muki", pikkuhiljaa alkaa siihen tottua.


Kommentointiongelmathan on pitkään vaivanneet ja ei niistä enempää, mutta onko muilla vaikeuksia kirjautua ravelryyn Chromen kautta? Mulla sekä Windows, että Linux koneissa ei onnistu sisäänkirjautuminen. Kummallakin järjestelmällä esim. Firefoxilla ei ole mitään ongelmaa. Chromea mieluiten käyttäisin pelkästään nettiselaimena. 


Hyvää lokakuun jatkoa!

8 kommenttia:

Rantapuikko kirjoitti...

Ihania kisuja. Tiikeri vie kyllä voiton. Muistuttaa minun kissaani, joka minulla oli nuorena..

kosotäti kirjoitti...

Ompa siellä komeita kissoja, kaikki kolme:)
Nivelkivut on ikäviä, toivottavasti alkaa jo helpottaa ja pääset puikkoihin.

Sari K / Kapteenilla kirjoitti...

Ihania kisuja totisesti!
Mie pääsen Chromen kautta kyllä ravelryyn.

Auli kirjoitti...

Minulla nivelkipuja, muttei onneksi sormissa, vaikka niissä on diagnisoitu nivelrikko. Mutta eiköyhän sitä ole kaikissa muissakin nivelissä. Kurjaa, toivottavsti pääset pian käityöhommiin.

Kankuritar kirjoitti...

Ihania kisuleja kaikki, jotka kuvaan sait! Nivelkivut ovat todella ikäviä ja syksyn kosteat ja kylmät ilmat eivät ainakaan helpota nivelrikkoisen elämää. Toivotaan, että kivut vähenee ja pääset tekemään käsitöitä.

Seijasisko kirjoitti...

Ihana Papu ..vähän on samaan näköä kuin minun Kaneli-kissalla. Mukavia myös nuo virkatut kissat. Voisin vaikka joskus tehdä.

Susu kirjoitti...

Ny on kyl pahasti asiat jos nivelkipujen vuoks kässytkin joutuu jäähylle! Toivotavasti lievitystä löytyy. Kyllä sun kissat on kivoja mut aito katti on aina aito. Täältä saaresta me Tassulaiset lähetämme terveiset koko sakille ja Tassulta Soodille ja Sonffille puolikas hiiri. (Toisen puolen se söi itse)

Osakainen kirjoitti...

Ihania kissoja sinulla.