sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Annettuja lahjoja!

Muutama pieni, mutta saajia ajateltu lahja:


Nyt taas  nuoriso nauraa mulle, kun kirjotan Teemo-pelin hahmosta, mutta pelaajat tietää mistä on kyse ja ne jotka ei peliä pelaa, tuskin pahastuvat vaikken oikeaa nimeä laita... Vävy pelaa tätä "Teemo-peliä" ja Teemo on suosikkihahmonsa, viimevuonna tein Teemo-coolerin ja tänävuonna virkkasin kukkaron/pussukan "Teemona", pussukan sisälle löysin väriävaihtavan Teemo-avaimenperän. Jos paketin avatessaan ilmeestään osasin oikein päätellä, oli lahja hauska yllätys!


Sain vielä Joulunalla virkata yhden afrikankukkapallon tyttären vietäväksi pienelle pojalle joululahjaksi. Pyyntö oli oikein värikäs ja halkaisijaltaan pallo oli reilu 20 senttiä. Värillisiä nuorten leggareita on kaapissa käyttämättöminä ja niistä olen tehnyt "vuorin" näihin afrikankukkavirkkauksiini, pysyy vanut sisällä pientenkin sormien kanssa. Tämänkin saaja on reilu puolivuotias, joten varmasti vanut sieltä nyppisi muutoin pois... Näitä afrikankukka palloja ja pehmoja on hauska tehdä, eiköhän alkuvuodesta jokin koukulle pääse.


Ystävien käsilaukkuihin/taskuihin neuloin nenäliinapaketin suojapusseja  puuvillalangoista helmineuleella ja koristelin napeilla. 

Kuva eiliseltä päivältä:


Kuusi ja koivu joulukuun auringon loimutessa taustalla, taivaalla lumisade-ja poutapilviä!6 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Mahtava loimu!
Nenäliinapussukat on tosi käteviä. En ollu ennen semmosesta tiennytkään mutt syksyllä sain neuleystävältä sen ja hyvin pysyy nessut kuosissa väskyn pohjalla. Erinomainen tuote.
Teemo on tosi hauska ja just tommoset täsmälahjat on niitä parhaita.

Sude kirjoitti...

Teemopussi on hauska ja tuostahan nyt tykkäisi vaikka ei pelistä mitään tietäiskään, niinkuin minä esim.
Ompa komia maisemakuva ♥

kosotäti kirjoitti...

Sama täällä tuo peli on aivan outo mutta pussukka vallan mainio.
Ihana tuo pehmopallo.

Susu kirjoitti...

Teemo on hauska vaiks ei kyl oo hajuakaan mikä semmonen teemo on... Pitäis yrittää virkata toinenkin arfikankukka (oon kokeillu kerran yhden) ku niistä noin kivoja saa aikaan.
Upea rusko! Mekin ihailtiin Tapanina kotimatkalla monenlaisia taivaita. Ihanaa kun on lunta ja valoisaa!

Katarooma kirjoitti...

IHania nää sun tekeleet!

Auli kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle! Ihanan hauskoja juttuja olet tehnyt, olet luova!