perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulun valoa ja iloa!

Mammuttilassa vietettiin oikein mukava ja rauhallinen Joulu syöden, ollen ja nauttien. Joulumuistamiset ihanilta ihmisiltä lämmittää mieltä ja sydäntä! 

Joulusydämen vaikka kokovuoden käyttöön tein paperinarusta tyttärelle ja vävylle. Elämäni ensimmäinen paperinarukokeilu teetti työtä ja tuskaakin välillä, mutta valmis sydän oli omastakin mielestä niin kaunis, että kannatti tehdä. Tämä sydän on kooltaan n. 40-50 senttinen. Ja kun kerran oli leikkiin ryhtynyt ja paperinaruja jäänyt, niin muutaman pikkusydämen tein lahjaksi ja omaankin ikkunaan. Loppujen lopuksi hauska tehdä ja kauniita sekä ilman valoja, että pimeässä valoilla.


Joulun 2014 pusukuva:
Tyttären Tiikeri-kissa tuli kuusen alta antamaan joulupusun mammalleen kesken lahjojen availun.Toinen tytär keräsi usean viikon ajalta maitotölkkejä ja pakasti niissä vettä (ensin pakastimessa, loput ulkona) ja rakensi meille jouluvalolinnan. Linnasta tuli todella kaunis ja kestävä, saamme varmasti pitkään nauttia tästä valosta:


Tänävuonna joululintusemme lennähti seinälamppuun laitettuun kranssiin, jonka alkuperäiset koristeet ovat vuosien varrella irronneet:


Mieluisa jouluyllätys oli eilen, kun pitkästä aikaa jaksoin neuloa ja virkata melkein entiseen malliin.  Niitä käsitöitä sitten seuraavaksi bloggailen.

Hyvää viikonloppua!


3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Oi miten kaunis tuo sydän onkaan. ja samaten tuo jääkalikoista rakennettu linna.
Mukavaa viikonloppua käsitöiden parissa

Rantapuikko kirjoitti...

Kaunis on tuo sydän. Linna on oikea tunnelman luoja pihaan. Mukavia välipäiviä =))

Susu kirjoitti...

Sydän on tosi kaunis. Pusukuva suloinen ja jäälyhty nätti.
Paras uutinen on kuitenkin se, et olet paremmassa käsityökunnossa!