maanantai 28. syyskuuta 2015

Karhua ja kukkaa!

Sukkakuvaus alkaa:


Karhusukat (tai kaljasukat, ihan miten vaan) on netissä useammassakin paikassa vilahdellut ja joskus loppukesällä tallensin kuvion, jos vaikka tulis kokeiltua... Samoin monivärisiä kukkapolvisukkia on netissä syksynmittaan ollut ja niitäkin piti kokeilla...

Edittiä:
Tässä linkki Rosannen blogissa olevaan karhun kaavioon.
Kiitos Rosanne!Minähän neulon mieluummin polvisukkia, kuin lyhytvartisia muutenkin, niin nämä oli neulomisosuudeltaan kivat ja nopeat tehdä. Kukkasiakin virkkailin erilaisia, mut se niiden kiinnittely oli hitaampi homma, aikansa kuitenkin kun odottivat, niin sainhan nekin paikoilleen.


Karhusukkiin sitten hurahdinkin totaalisesti ja kahdet neuloin peräkkäin vauhdilla ja lisääkin tulossa, kunhan keltaista lankaa kotiutuu... Muutenhan karhusukat on perussukat, mut toi karhu on jotenkin vaan niin ihana, mun mielestä ainakin.


Kahdet karhut syksynlehtien päällä ja ehtipä lehti sataa sukan päällekkin.
Reilun kokoiset näistä sukista tuli, toiset n. 43 ja toiset 46. 


Nurmikolle oli lehtien sekaan vielä pieni keltainen kukkanenkin auennut. Vähän oli yksinäisen näköinen koivunlehtien seurassa.


Kahdeksantoista vuotta sitten oli pitkä ja helteinen syksy kuuman kesän jälkeen ja vielä näihin aikoihin gladiolukset kukki kaivon ympärillä monin kymmenin värikkäin kukkasin. Tänä vuonna luulin jo etteivät ehdi kukkia ollenkaan, vaan muutama kukkavarsi ilmeistyi nuppuineen pariviikkoa sitten ja muutamasta kukasta saamme nauttia.

Sateen jälkeen kuvattuna:


Hyvää syysviikkoa!

11 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Sieviä sukkasia!

Katju kirjoitti...

Hienot sukat!

mustakissa kirjoitti...

Komeat! Löytyisikö noihin karhuihin se kuvio jostakin? Voisi olla mieluiset joululahjaksi muutamalle lähipiirin miehelle...

rosanna kirjoitti...

Hih, tunnistelisin että karhu olis mun blogista otetulla kirjoneuleohjeella tehty? :) Anyway, arvostan karhusukkien tekijöitä. Ite oon tehny yhdet, enkä ennää ikinä, ikinä, ikinä tee uusia. :D

Osakainen kirjoitti...

Hienot sukat. Heti tekee mieli kokeilla itsekin.

sartsa kirjoitti...

Hyvän näköset on sukat, molemmat. Tosin tosta karhusta tulee se kalja mieleen. Olen kyl itekin ottanu kuvion jemmaan. Pitäis ehkä tehä pukinkonttiin yhet. Sitä keltasta on nyt jotenkin hankala saada. Tarvisin muihinkin juttuihin. Jos oon tarvinu vähemmän, oon käyttäny kaksinkertasta Nallea, mut eihän se oikein vastaa tarkotustaan.

Anonyymi kirjoitti...

nuo kukkasukat ovat todella sòpòt. Irmeli

Hepsi kirjoitti...

Komeat karhusukat!

kosotäti kirjoitti...

No nythän on upeita sukkia, miehille karhut ja naisille kukat :)

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommenteistanne!

rosanna kirjoitti...

Heippa hei! Tässä on linkki siihen ohjeeseen :)
http://rosannaofmay.blogspot.fi/2014/09/villasukkia-ja-harry-pottereita.html