maanantai 16. marraskuuta 2015

Siilit puussa ja tossut maassa!

Siilit varajalkoihin ja varajalat puuhun, näinhän se kuvaus onnistuu "jalat" kuivina:


Siilisukkia jo alkusyksystä kudoin, ei siis mitään uutta esiteltävää täältä puikottelupuolella. 

Viluisille varpaille huovutettuja tossuja:


Jokasyksy varmaan pian kymmenen vuoden ajan olen kutonut ja huovuttanut tossuja. Näin tänääkin vuonna ja toivottavasti tulevinakin syksyinä. Näillä tossuilla on käyttäjiä, jotka ei parempaa jalkinetta talvilattioille tiedä, minä kuulun myös tähän joukkoon. Kuvassa takana olevat tossut on miesten kokoa ja niitä ei saa koristella, etualalla naisten tossut rusetti-nappi koristuksella.

Blogiarpajaisissa onni suosi ja aikuisten värityskirja kotiutui Liiolin-blogista. Kiitokset Liiolille, osui kirja juuri kohdalleen! Tytär on pyytänyt aikuisten värityskirjaa joululahjaksi, tosin kirjan saikin jo ennakkoon. Kuvittelin vuosia sitten värityskirja-ajan tyttärilläni menneen ohi, vaan näiden aikuisten värityskirjojen tultua markinoilla on jo kahdella tyttärellä värityskirjat. Eipä silti, tässäkin  kirjassa on niin houkuttelevat kuvat, että mieli tekis ehkä itsekkin värittää...


Lämmin syksy jatkunut pitkään ja monessa kasvissa jo näkyi uusia alkuja ja ituja, kuin keväällä konsanaan. Tässä oksassa on vanha lehti ja uudet lehden alut sulassa sovussa keskenään:


Hyvää marraskuun jatkoa!

9 kommenttia:

Kankuritar kirjoitti...

Ihanat siilisukkaset ja niin suloiset töppöset!! Hyvää marraskuuta myös sinulle.

Suvituulia kirjoitti...

Ihastuttavia siilisukkia. Todella tyylikkäitä.
Aikuistenvärityskirjat ovat niin in. Ennen ostin niitä siskontytöille, nyt omalle isosiskolleni.
Istuu sitten työpäivän jälkeen keittiön pöydän ääreen ja värittää työstressin pois. Sitten voikin rauhassa nauttia koti-illasta.

kosotäti kirjoitti...

Ihanat siilisukat ja tossut,
Tuollaiset huovutetut tossut on tosi mukavat jalassa.

Marjut kirjoitti...

Nuo siilit ovat sitten mainioita :)

Rantapuikko kirjoitti...

Aivan ihanat nuo siilisukat =))
Minäkin olen hurahtanut tuollaiseen värityskirjaan...

Osakainen kirjoitti...

Paljon on hienoja sukkia ja siilejä syntynyt sitten viime näkemän.

Unknown kirjoitti...

Miten nuo siilit on toteutettu? Silmukoita jäljentäen vai intarsiana? Tosi ihanat ovat ja pitäisi pukinkonttiin loihtia tuommoiset itsekin. Jos intarsiana niin tasona vai pyörönä? Ja jos pyörönä niin sitenkö että välillä neulotaan takaspäin nurjaa.? :)
T.Tanja

Unknown kirjoitti...

Miten nuo siilit on toteutettu? Silmukoita jäljentäen vai intarsiana? Tosi ihanat ovat ja pitäisi pukinkonttiin loihtia tuommoiset itsekin. Jos intarsiana niin tasona vai pyörönä? Ja jos pyörönä niin sitenkö että välillä neulotaan takaspäin nurjaa.? :)
T.Tanja

Piiku kirjoitti...

Ihanat siilisukat, ja kun olen aina ollut kiroilevan siilin ihailija - niin löytyykö jostain mallia noille ihanille otuksille?