perjantai 8. elokuuta 2008

Pitkästä aikaa!

No niin, yritetäänpä saada vaihteeksi aikaan pienoinen blogi-päivitys. Aloittakaamme tekosyiden luettelulla: Oma kone simahti tuulettimen irrottua, joten kuljetin keskusyksikön kyläilelään omatekemälle mikrotukihenkilölle. Omatekemä mikrotukihenkilö korjasi koneen (kuten aina) ja keskusyksikkö kotiutui vajaa viikko sitten. Toinen ja oikeastaan kolmaskin tekosyy ovat nimeltään mummin Mike ja Hellu, jotka viettivät äitinsä kera (ja loppuosan myös isänsä) pari viikkoa mummilassa. Eihän kukaan mummi ehdi päivittää blogia (eikä kyllä tehdä käsitöitäkään) lastenlasten kyläillessä, eihän... Enempää tekosyitä ei tarvinne luetella.

Pitäis vissiin luetella heinäkuun neulomukset:
Minttu-maaria huivista villatakki, Pirtin Kehräämön kampavilla n. 500g
Mikelle auto-takki Samoksesta n. 300g
Muuta en ainakaan muista kutoneeni, joten kokonaiskulutus 800 gramman luokkaa.

Tuo yläkuvan projekti Minttu-maaria huivista joksikin muuksi on siis päättynyt, kuvassa vielä pingoittamaton mökkyrä. Takki on pingoitettu ja hyvä ystäväni sovitti piipahtaessaan ja kelpuutti itselleen. Kuvaa en siitä ehtinyt päällä ottaa, mutta takki on edelleen täällä ja odottaa innokasta napin ompelijaa... Projektin loppukuvat ja kertomukset myöhemmin.

Kaikenlaisia projekteja ja touhuja meillä on muutenkin ollut, palaillaan niihin myöhemmin. Nyt jatkan ihmettelykierrosta muiden blogeissa ja yritän päästä arkeen käsiksi. Pikkuiset Mike ja Hellu lähtivät siis pari tuntia sitten ja täällä ollaan kuin vieraassa paikassa! Kestää kyllä hetken, ennenkuin ollaan "normaalissa" kotielämässä taas, kun nyt ensin pikkuhiljaa aloitan totuttelun, ettei tule vieroitusoireita... Ei vaan, oikeasti on jo ikävä pieniä...

Kauniita elokuun päiviä ja käsitöiden lisäksi antoisia sieniretkiä kaikille lukijoille!

Ei kommentteja: