keskiviikko 27. elokuuta 2008

Toinen liivi

Toinenkin liivi on valmistunut ja kylvetetty ja kuvattu. Pirtin Kehräämön likukuvärjätty jälleen lankana (ei varmaan mikään yllätys kenellekkään...), painoa n. 250 grammaa. Tämän värityksen olen nimennyt lapiksi, eikö olekkin ihan lapin sävyjä. Pyörönä neulottu. sivuissa 3 oikein 2 nurin neule, edustan palmikon otin vanhasta SK:sta ja takaosa helmineuletta.

Tällä langalla helmineule muuttuu koristeelliseksi värien loistoksi. Monen monta kertaa neuloessani levitin työn ja ihailin helmineuleen värejä. Kädenteissä 2 oikein 2 nurin joustinneule.

Pääntielle virkkasin vain rapukerroksen. Tuon palmikon "pikku kuvio" (täytyy suurentaa, jos haluaa nähdä silmukoiden siirrot) koristaa ja tekee napakaksi pääntien, joten kuvittelin kauniimmaksi näin, kuin joustinneuleen kanssa. Kaikenkaikkiaan minä olen tyytyväinen työhön. Sitten mietitään ja ihmetellään, mikä olis seuraava kutimus...

3 kommenttia:

Hannaliini kirjoitti...

Todella upeita ovat molemmat liivit!
Voitko muuten muuttaa kommentointiasetuksiasi niin, että muutkin kuin bloggerin bloggaajat pääsevät kommentoimaan? Tai siis laittaa sen "Nimi/URL-osoite" -kohdan myös?

Anonyymi kirjoitti...

Ovat kerrassaan kauniita, molemmat liivit :)

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset Hannaliini! Eipä mulle tullu mieleenkään katsella noita kommentoijien asetuksia, pikkusen nolottaa. Toimiihan nyt?
Kiitokset kaikille liivikehuista! Noita liivejä oli tosi kiva neuloa ja vieläkin himottas muutama liivi kutasta.