torstai 12. maaliskuuta 2009

Ainaoikein pusero!

Kiitoksia vielä kerran huivikehuista!
Onkohan noista Kevätpäiväntasausyllätyshuiveista tekemässä yhteistä sivua? On ollut hauska katsella, miten paljon ja miten kauniita huiveja on valmistunut!
Tosin minulla viimepäivinä jäänyt koneella olo vähemmistöön, kun armas vanha koneeni sanoi yhteiselomme loppuneen ja nyt lapsiparoilta vein koneen tilapäisesti. Onni onnettomuudessa on, että mulla on omatekemä mikrotukihenkilö, joka avuliaasti auttaa äitiään. Kiitokset!

Jokin aika sitten Dropsin uusiin ohjeisiin oli tullut ainaoikein neulottu tunika, joka herätti uteliaisuuden heti. Liddlin tarjouspuuvillalankaa peliin ja ohjetta testaamaan. Etukappale tehty ohjeen mukaan, takakappaleesta halusin "tavallisemman", joten tein vain sivuihin muotokavennuksia ja lisäyksiä etukappaletta mallina käyttäen. Pään- ja kädentiet viimeistelin kerroksella kiinteitä silmukoita ja päälle kerros "rapuja".
Malli ja idea on ihan toimiva. Suunnittelin tästä esim. liiviä käyttäen liukuvärjättyjä lankoja tai voisi tehdä hihallisen tunikan myös. Monikäyttöinen ja hauska idea.

Nyt päästän nuorimman koneelle perhesovun säilymiseksi ja palaan neuleasioihin myöhemmin...
Hyvää päivän jatkoa!


6 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Kiva liivi:-).

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Tuosta kyllä tuli tosi hyvännäköinen!!
Lapsilta terkkuja

möhönasu kirjoitti...

Todella hyvännäköinen!...aivan ihana tuo etupuoli :)

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on kiva tunika ja vain ainaoikein neuleena eipä uskoisi =D Kävin ottamassa ohjeen talteen..(pieni virhe oli tuossa linkissä,mutta löysin oikealle sivulle=D)

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset kaikille ja terveisiä!
Kiitos Rantapuikko, kun kerroit linkkivirheestä. Kävin korjaamassa ja nyt pitäisi toimia.

Kristiina kirjoitti...

Jännä malli. Huomasin kans uusia lankoja lidlissä, vaan enpä vielä sortunut ostamaan