tiistai 29. syyskuuta 2009

Pikainen päivitys!


Pikainen päivitys syystä, että näppiksen käyttö ei enää ole hallinnassa. Eräs keltainen,pitkäkarvainen on vallannut näppiksen... Enkä enää tiedä, kumpi meistä on bloggaaja ja netin käyttäjä...
Eli lyhyestä virsi kaunis:
Lady Baktus ja Hillokellariin tossut kuvattuina nurmella viime lauantaina. Tossut oli niin samanväriset lehtien kanssa, tuleekohan syksyn värit kutomuksiin alitajunnasta? Baktus oli ihan kiva kutoa, mutten hetimmiten toista aloita, sen verran "tylsää" oli. Ehkä joku hurmaava liukuvärjätty lanka lisäisi neilomisintoa.
Ja se Hello Kitty pipo Hellulle onnistui sitten toisella yrityksellä. Siitä laitoin silmukkamääriä ylöskin, jos joku tarvii ja kuvia, kun pääsen yksin koneelle. Samainen koneelle mustasukkainen kaveri ilmentää puhelinmustasukkaisuutta puremalla puhelintani puhuessa, jos vain syliin pääsee.


Laitetaan sitten kissoista kuviakin, kun niistä eniten puhutaankin...
Soodi-tytteli tarkkailee lintujen touhuja ulkona. Nyt onkin kissoilla ollut kissanpäivät, kun molemmin puolin taloa lintuja syöksyy ikkunan ulkopuolella.Sonffi kukkakorissa! Sopii kuin ruusu nenään!

Otin olkkarin pöydälle pakkasta pakoon ruusukorin, huonoon kuntoon oli mennyt ulkona, sisällä menee vielä huonompaan... Kolme kissaa yhtaikaa ja vuoronperään käy maistiaisilla.
Huomatkaa liinan poissaolo pöydältä, joku ehti jo oksentaa siihen. Todennäköisesti sittenkin ulkoistan korin, jollen keksi kissaturvallista paikkaa...

11 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Aika veijareita nuo teidän kissat:)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Hauskoja kissakuvia! Meillä kissat oksentavat tosi harvoin. Viime viikolla pesin olohuoneen lattian ja sen kunniaksi Nöpö oksensi sitten puhtaalle lattialle, onneksi ei osunut matolle.

Matleena kirjoitti...

Muutamaan päivään en ole täällä ehtinyt poikkeamaan ja mitä silmäni näkevätkään.: On valmistunut huivia, tossua, pipoa ja sukkaa! Kaikki niin kauniita ja mukavan näköisiä niin kuin nuo kisulitkin. ;)

vesimiesneuloo kirjoitti...

Ihania kissoja!

villasukkajalka kirjoitti...

Taitaa olla kissat emäntäänsä tulleita, olet itsekin niin ehtiväinen :D. Pöllösukat on hauskat!!

Meillon kaks päivää ja jo kahdella matolla oksennus. Onneksi pikkuruinen :D.

H-K kirjoitti...

Tuo Baktus näyttää kivalta :) Mun pitää varmaan myös laittaa huivi puikoille. Sopiva lankakin saattaisi löytyä varastosta. Kissat on taas söpöjä :)

Marjut kirjoitti...

Ihania teidän kisulit! Baktus näyttää niin kivalta, että tylsyydestä huolimatta pitäisi se tehdä, johan tarvettakin alkaisi olla, mutta se lanka...

pirle kirjoitti...

Hei, kävit kommentoimassa kolmiokuviohuivejani, kiitos. Minäkin yritin ensin kuvien mukaan neuloa, mutta en saanut kelvollista. Onnistuin vasta kun sanakirjan ja neulesanaston avulla tulkkasin alkuperäistä ohjetta, jonka linkki on blogissani.
Sinulta ja muilta tekijöiltä taisin saada kipinän Baktushuivin neulomiseen...
Hauskoja töitä sinulla :)

Quickstep kirjoitti...

Ihania, söpösiä kissoja. Onkos teidän kissat nettiriippuvaisia kun näppiksellä päivystävät :)?

Mammutti kirjoitti...

Villa Lankala; Totta ja tietäävätkin, kun luvattomissa puuhissa ollaan.
PÄivi; Meillä oksentelu liittyy niemnomaan kasvien syöntiin. Nämä kaksihan ovat täysin sisäkissoja ja tarjoilin niille kyllä istutettua ruohoa, ei kelvannut, ruusut maistuu. Oma Jakke käy pihassa kävelemässä lenkin ja syömässä heinää valvotusti ja oksentaa ulos, jos oksentaa.
Matleena; Kiitokset, nyt on pienten töiden putki päällä.
Vesimiesneuloo; Kiitokset heidänkin puolestaan.
Villasukkajalka; Kiitokset! Tosin kissat on moninverroin ehtivämpiä.
Ihania ne sinun pentusi!
H-K; Kiitos!
Marjut; Kisulit kiittää. Jos saan suositella Baktukseen lankaa, niin pehmoinen liukuvärjätty suhteellisen ohutta lankaa kannattaisi ehkä kokeilla.
Pirle; Kiitokset! Minulle kyllä jäi ne huivisi pyörimään päähän ja yhtenä iltana kokeilinkin. Alku meni hyvin, mutta sitten tosiaan toppasi, eikä kone ollut auki, että olisi voinut luntata. Alitajuntaan malli kyllä jäi kiertämään...
Quikstep; KIsut kiittää ja kyllä Sonffi ainakin on netti/tietsikkariippuvainen. Poikani kissa ja poikahan on työskennellyt/ollut koneella siten, että Sonffi maannut jalkojen päällä rapsutettavana tuntikaupalla. Mulla vissiin liian lyhyet jalat, joten makaa sitten pöydällä ja vaatii huomiota ja saa myös...

Omppumato kirjoitti...

Ai vitsit, kun on hauska tuo viimeinen kissakuva :). Naureskelin sille täällä itsekseni :). Niin söpö kisuli.
Kaunis on myös baktuksesi ja tossut ovat ihanan syksyiset.