sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Juhlien jälkeen...


Nyt on juhlat juhlittu ja aloitetaan purkamaan eiliseen liittyviä kuvia/vaatteita ja tunnelmia.
Eilinen meni oikein hyvin, kaikki juhlat sujuivat hyvin, juhlamekot kestivät ehjinä ja ilma oli aurinkoinen, vaikkakin tuulinen.

Tähän hihattimeen bongasin ohjeen täältä ja hyvä ja näppärä ohje onkin. Tässä lankana puuvillainen Tennesee, mutta sama malli vaikkapa mohairisena oilisi kiva talvikäyttöön. Hihatin palveli eilen kylläkin toisen tyttären olkapäiden lämmittäjänä. Lankaa kului 150 grammaa ja 3,5 mm Adeilla neuloin.


Ruusujen virkaa ylioppilaalle (vaaleanpunaiset koristeet) ja valmistuneelle tyttärelleni (kettu-karkki koristeet) toimitti karkkitäytteiset tossut. Tossut sellofaaniin ja rusetti päälle, kestävämpi kukkanen, toivottavasti kesällä ei vielä tarvita varpaiden lämmittäjiä.

Ylioppilaaksi pääsi tyttö, jolle sain kunnian ommella mekon, siitä tulee oma postaus. Tässä kortti, jonka innostuin ompelemaan hänelle, kun mielstäni hyvän kortti-idean keksin. Tytön mielivärin ja mieltymyksen kenkiin perusteella ommeltu kortti, jossa virkattu yo-lakki. Kortin taakse kirjoin ompelukoneella onnittelutekstin.


Neferi muisti blogiani kauniilla sanoilla ja tällä tunnustuksella. Kiitokset Sinulle! Olen tylsä, enkä laita tunnustusta eteenpäin. Mieleisiäni blogeja on paljon ja valinta kenelle antaa on vaikeaa... Seuraavat projektit koneella onkin valita kuvia mekoista tänne blogiin. Sanottakoon, että pelkästään eilen kuvia otettiin muutama sata, joten...

Onnittelut vielä kaikille koulunsa päättäneille ja kesälomalle päässeille lapsosille!

6 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kivoja töitä! Tuo tossuidea on hauska lahja! =)

Matleena kirjoitti...

Siis minä kommentoin ja nyt sitä kommenttia ei näy missään! :O Höh, katosi vissiin bittiavaruuteen. Mutta tässä uusiksi: kehuin noita molempia boleroita kauniiksi, siis edellisen ja tämän postauksen. :) Ja kiva ettei satanut sielläkään vettä ja kastellut uusia juhlakolttuja.

Zelda kirjoitti...

Tosi kekseliäät nuo tossut:) Bolero on tosi kaunis, heti piti ohje laittaa to do-listalle ( joka on pitkä kuin nälkävuosi)

MariL kirjoitti...

Kauniita käsitöitä! :) Mukava lukea, että joku muukin on antanut yo- ja valmistujaislahjaksi jalanlämmittimiä, niin tein minäkin. :)

Zzz kirjoitti...

Huopatossuja tarvitaan aina, ehkä parhaat helteet poissulkien ;).

Mammutti kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne! Olen alkanut käyttää tossuja ruusujen korvikkeena, onhan niistä pidempi ilo. Ja eikös sitä sanota, että lämpimät jalat, parempi mieli!