keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Se kolmas Annis!

Niimpä se kolmas Annis valmistui! Enimpiä tietoja Annis-huivista löytyy edellisistä bloggauksista, jos joku niitä kaipaa.

Tässä lankana Katian Lino (100% pellavaa), menekki 100 grammaa ja 4 mm Adeilla tein. Tuo pellavalankahan on kovaa ja joustamatonta, alkuun aina jotenkin hankalan oloista, mutta kun vauhtiin pääsee, niin siedettävää sitten. Oikea väri on muuten oikein peruspinkki.

Mulle tuli tänään ihan hullu idea päähän, eikä se sieltä lähde mihinkään.

Huivi viikossa hullutus!

Eli vuoden ajan tekis huivin per viikko, sehäs olis 52 huivia. Toisaalta vois jättää kesäkuukaudet välistä, niin määrä tippuis neljäänkymmeneen.
Eihän sitä järjellä ajatellen niin paljon huiveja tarvis, mut kun niitä on niin kiva tehdä ja kuitenkin tulee tehtyä. Samalla ois ens Joulun lahjatkin kasassa. Ja tarviihan sitä lapset/lapsenlapset huiveja, aina on hyvä olla muutama huivi lahjalaatikossa jne. "Hyviä" perusteluja vois keksiä vaikka kuinka. Niin, niitä vastakkaisia perusteluja ei viitti edes miettiä... Mulla olis jo hyvä alku, neljäs viikko ja neljä huivia.
Todella hullu idea, mutta silti himottais kokeilla. Eihän kukaan lähtis mukaan, eihän?

Pieni pahvilaatikko on ollut kissojen suuressa suosiossa, vuoron perään siinä otettu päiväunia ja väkätetty linnuille. Laatikkoa pidin ensin liian pienenä edes yhdelle kissalle, mutta kissat ei. Eilen sitten yllätin molemmat kissat laatikosta pesemässä toisiaan!

Mun the Projekti on valmis ja kuvattukkin ja ois kiva blogata teille nähtäväks, yhden hullun idean toteutus, mutta meillä(kin) sähköt pätkii vähän väliä. Projektin varrelta otettuja kuvia on pöytäkoneella ja sitä en uskalla availla, kun tunnetusti koneet ei tykkää hyvää sähkökatkoista. Enimmäkseen on sähköä kyllä riittänyt ihan kohtuullisesti, katkot olleet lyhyitä (alle tunnin), onneksi, mutta niitä räpsräps-katkoksia (eli hetkeksi katkeaa sähkö) on usein.

Tänään alkoi mieli tehdä mustikkakukkoa ja pitihän se sitten tehdä. Nyt kukkoo haukkaamaan!
Hyvää viikonjatkoa!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään ;)
Olen itsekkin neulonut oheista lankaa ja tuli jämäkän oloinen huivi!

Zelda kirjoitti...

Nämä sinun Anniksesi ovat kaikki olleet niin upeita, huokaus!

Meilläkin Kosti-herra löytyi tänään yksinäisestä pahvilaatikosta, mies oli laatikkoa viemässä poltettavaksi kun onneksi huomasi hämmästellä laatikon painoa ja kurkistaa sisälle.

Matleena kirjoitti...

On se vaan edelleenkin kaunis tämä Annis! Tämä on ehkä kaunein näistä kolmesta, mutta se johtunee väristä, kun on parhaiten minun lemppareita. ;)

Ai että huivihullutus ja alettas tekemään huivi/viikko ja koko vuoden ajan!!! :o En ihan koko vuoden kestävään hullutukseen taitais lähteä mukaan, mutta joku lyhyempi ajanjakso olisi jo mahdollinen. ;)

Sude kirjoitti...

Ihania nuo kissat :) Kyllä sopu sijaa antaa. Annis-huivi on kyllä nätti ja malliltaan varmaan nuorisollekin mieluinen. Kyllä minäkin vielä semmoisen teen :) En kyllä uskalla lähteä porukkaan huivi per viikko, ei taitaisi minulta onnistua :)

Susu kirjoitti...

Ihanan pähkähullu idea, johon olin jo tulossa kimppaan kun järki sanoi etten mitenkään pysty. Jos mä peesaan sun ideaasi huivi/kuukausi -tahtiin?

Ihanat kisut! Pahvilaatikot on parhaita vaan jossain vaiheessa Tassu aina repii ne palasiks ja sit sitä paffisilppua on joka paikassa...

Marjut kirjoitti...

Kaunis on tämäkin Annis. Harmi, etten voi osallistua huivihullutukseen; ei vaan aika riitä.

Sartsa kirjoitti...

Nopsaan noita huiveja näyttää tulevan!
Hyvin kun pakkaa, niin pieneenkin tilaan mahtuu paljon. :D

Mohariina kirjoitti...

Huivi viikossa on ihan OK, jos osa huiveista on pienitöisiä eikä ole tarvetta neuloa muuta. Minä en ole huivi-ihmisiä ja neulonkin enimmäkseen kaikkea muuta ja huiveja enimmäkseen lahjaksi.

Annis on yllättävän nopea ja helppo neuloa. Ja kivan näköinen. Hyvä väri tuossa sinun uusimmassasi.

Roina kirjoitti...

Nätti Annis taas!! :)

Sirpa kirjoitti...

Kaunis huivi!

Pahvilaatikossa taitaa kisuilla olla lämmin ja mukava olla. :)

Sipi kirjoitti...

On se vaan kaunis huivi!

Pitsisukka kirjoitti...

Voi miten kaunis väri sekä koko huivi. Minunkin täytyi tehdä tuo malli, innostuin kun näin tuon edellisesi. kaivelin varastojani ja neuloin tummansinisestä jossa tuo kaunis reunapitsi ei erotu hyvin. Niin nopeatekoinen huivi.

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Myös tämä huivi on kaunis ja mukavan värinen. Huiveja on tosiaan mukava tehdä =D Kissat laatikossa on mainio kuva.

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kivoista kommenteistanne!
Kyllä jonkinlainen huivihullutus täällä alkaa, kunhan mietintämyssy alkaa taas toimia...

Anneli kirjoitti...

Nätti huivi !

ps. muista vinkata, kun se purkki on valmis ;)

ArualMaria kirjoitti...

Hauska tuo kissakuva! :D Meilläkin ahtaat laatikot ovat suosittuja, mutta en ole ainakaan vielä nähnyt molempien ahtautuvan niihin yhtä aikaa... :D