keskiviikko 9. helmikuuta 2011

HHV 6!

Hullut huivittelut jatkuu Mammuttilassa ja mukaan hullutteluun lähti Matleenakin.
Tervetuloa Matleena!

Edttiä:
Myös Tiina lähti mukaan. Tervetuloa hulluttelemaan!

Mukaan hullutteluun ovat kaikki tervetulleita ja säännöthän jokainen luo itse ja touhu on muutenkin vapaata, eli ihan Hullua Huivittelua!

HHV 6 on iiiiiso huivi "leikkiä langoilla" tyyliin. Vuosi sitten tein ensimmäisen leikkihuivin ja se oli sekä hauskaa, eikä lopputuloskaan ollut ollenkaan paha.

Tässä lähtökohtana oli siniset langat ja kolmiohuivin muoto. Lisäykset reunoissa ja keskellä aina joka toisella kerroksella. Aivan tyytyväinen huiviin en ole, jotenkin värit ei mene mun silmän mukaisesti. Ehkä joku tän vielä joskus huolii... Kokoa huivilla on reippaasti: Leveyttä reilut kaksi metriä ja korkeuttakin liki metri. Lankoja kului nafti 300 grammaa ja 5 mm Pyöröadeilla neuloin.

Vielä lähikuvaa.
Arvatkaas mitä mul on puikoilla?
HHV 7, sekin leikkiä langoilla tyyliin... Se haittapuoli näissä leikkilankahuiveissa on, että mulla on aika vähän lankoja, nimenomaan erilaisia ja erityyppisiä langanloppuja saisi olla paaaaljon enemmän. Nämä leikkilankahuivit aloitan sillä, että kerään sopiviksi kuvittelemiani lankoja kasaan ja alan neuloa. Työn edetessä kaikki valikoidut langat ei enää olekkaan mieleen ja sitten kaivellaan lankakaappia ja vaihdetaan lankoja. Mallineuleet vaihtelee ihan sen mukaan, minkä kuvittelen ko. lankaan sopivan. Joskus vielä teen takin tällä tekniikalla, mut ensin pitää saada sopivia lankoja iso kasa.

Muuten, tunnen itseni erilaiseksi neulojaksi. Toiset yrittää päästä langoistaan eroon, minä kerätä kaappiin. Toiset tuhoaa jämälankojaan, minä keräisin niitä enemmänkin. Tasan ei käy onnenlahjat...


Kauas pilvet karkaavat!
Niin kaunista ja kuulasta talvimaisemaa, mutta talviviima tekee ilmasta hyytävän kylmää.
Tämä oli 400. bloggaukseni!

Talvista viikonjatkoa!


10 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Minusta leikkihuivisi on nätti:) Eikö siinä olisi vaihdon paikka, jos sinä haluat jämälankoja ja joku toinen haluaa niistä eroon.

Zzz kirjoitti...

Minulla on vähän samantapainen ajatus näissä lankojen valinnoissa, että ensin katselen niitä vaikka lattialla levällään. Ei tietysti kovin siistin näköistä :). Kyllä sieltä siten ihan mahdottomat kerät saa poistettua.

Melkoinen määrä kirjoituksia, minulla on vasta 105...ja hauska huivi tälläkin kertaa.

MariL kirjoitti...

Ihana huivi! :)

Matleena kirjoitti...

Minustakin tämä HHV6 näyttää kauniilta! :) Sininenhän on toinen minun lempiväreistäni. Minulla on HHV2 vielä aloittamatta, kun ei ollutkaan oikea ohje mukana, vaikka niin luulin. Enkä sitä lankaa raski muuksi tehdä kuin siksi 34-lehtiseksi.

Pilvet karkasivat täälläkin! ;) Pakkasta aamulla -29, nyt enää -22. Oli muuten ihana auringonpaiste, nyt aurinko on juuri laskemassa.

Seijasisko kirjoitti...

Minkin ilmottaudun 12 huivilla vuosi eli lupaan että tammikuun 2012 aikana on 12. huivi valmis. Ykkönen olkoon alkuviikosta valmiiksi saamani bakstushuivi.

Seijasisko kirjoitti...

Niin ja unohtu sanoa että tämä HHV6 on tosi kaunis.

Soili kirjoitti...

Ihana hullu idea.
Itselläni on 3 huivia menosaa,että ehkä sovin mukaan minäkin.

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia huivikommenteistanne! Noita jämälankoja olisi kiva vaihdella/ostella, vaan postikulut on turhan kalliita... Muutenkin Itella on nyt mun "mustalla listalla" jouluisen pakettiepidosin jäljiltä.
Seijasisko ja Soili tervetuloa mukaan Hulluun Huivivuoteen!
Ihanaa, että muitakin lähti mukaan hulluttelemaan!

enkulin käsityöt kirjoitti...

I H A N A huivi

Susu kirjoitti...

Ihana on tämä kuutonenkin!

Sait ylipuhuttua kun kerran säännöt saa ihan itte säveltää. Ja kun mua just nyt huivituttaakin kamalasti. 12 tänä vuonna ei liene mahdoton tavoite edes mulle:-) Kivaa!