lauantai 12. helmikuuta 2011

HHV 7, Hulluttelu jatkuu!

Lankaleikki-linjalla jatkuu Hulluttelu Huivit!
HHV 7 on kooltaan n. 180*80 cm ja 4,5 mm pyöröadeilla neulottu. Lankoja kului kaikkiaan reilut 300 grammaa. Ja tätä oli niin hauska tehdä.
Vähänhän tämä muistuttaa ensimmäistä lankaleikki huiviani.

Kerrataan vähän: HHV, eli Hullu Huivi Vuosi 2011, ideana täysin hullu juttu lähti liikkeelle hullusta ajatuksestani tehdä huivi vuoden jokaiselle viikolle. Meinasin jo pistää ajatuksenkin romukoppaan, vaan eipä se rauhaa antanut ja pakko oli antaa mennä vaan ja hullutella...

Mukaan hullutteluun on jo lähtenyt useampikin neuloja ja mukaan saa tulla. Jokainenhan tekee omat sääntönsä, huivi viikolle tai huivi kuukaudelle,sillä ei ole väliä. Pääasia on, että homma on hullua, hauskaa ja huiveja valmistuu, tai sitten ei!
Hulluttelussa nyt mukana:


Miten ihanaa onkaan kuvata keväisessä auringonpaisteessa värikästä huivia vauhdikkaan avustajan kanssa!Hyvää viikonloppua!

17 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Hieno huivi!

TiinaR kirjoitti...

Hieno! Mulla on eka pitsihuivi viittä vaille valmis :)

Marjut kirjoitti...

Hieno on:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Uskomattoman kaunis huivi. Hyvää viikonloppua.

Zzz kirjoitti...

Kiva tuli tästäKIN. Viikonloppuja :)

Marleena kirjoitti...

Kiva huivi.
Enpäs uskaltaudu mukaan tuohon hullutteluun, vaikka kivalta kuulostaakin. Voi nimittäin käydä niin etten yhtäkään huivia saa aikaseksi. ;-D

Villanne kirjoitti...

Kaunis huivi! :)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kauniita huivija on tullut sinulla valmiiksi.. kiva idea tuo huivi viikossa.. Itsellä ei taitaisi onnistua tuo huivi viikossa vaikka aika hullu muuten olenkin =))

Äipän touhut kirjoitti...

Kiva, että joku osaa hullutella.Hauskan värinen on tuo valmistunut huivi. Kaksi huivia olen jo tälle vuodelle neulonut Minulla on käynyt mielessä ajatus, että jos vaikka neuloisi langan lopuista puseron. Sitä mukaan , kun neuleesta jää kerän loppu. Neuloo sen puseroon. Aikanaan se pusero varmaan tulisi valmiiksi ja langan loput kaytettyä.::)))

Matleena kirjoitti...

Wau kun hieno huivi! :) Pitääpä minunkin yrittää tehdä tuollainen. Minulla on nyt toinen HHV-huivi (34 leaves shawlette) puikoilla, kaksi vihjettä tehtynä jo.

Susu kirjoitti...

Mahtava tämä seiska! Ihanaa värien ja laatulen leikkiä.

Tein vähän samantapaisen monta vuotta sitten kun joku oli taas tilannut puotiin jotain ihan kammotuslankaa. Kammotuslanka ystävineen olikin sitten ihan hauska huivi ja innosti muitakin hulluttelemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huivi! Hyvää ystävänpäivää! t. anki silmukkaketjusta

Seijasisko kirjoitti...

Aivan Ihana Huivi! Hyvää Ystävänpäivää!

Hilkka kirjoitti...

Wautsi, miten hauska huivi.
Hyvää ystävänpäivää.

Omppumato kirjoitti...

Kaunis ja upea huivi!

Hyvää ystävänpäivää!

Maikki kirjoitti...

Aivan ihana! :)

Minäkin voisin lähteä hullutteluun mukaan, 12 huivia voisi olla minulle hyvä tavoite. Tammikuussa tulikin neulottua yksi huivi ja tällä hetkellä vuoden toinen huivi puikoilla :)

Hyvää Ystävänpäivää!

Sipi kirjoitti...

Onpas hauska, värikäs huivi :)