torstai 1. syyskuuta 2011

HHV-36 Raitakatti!

Sonfffi siinä on uuden "pörröelukkasarjan" huivin kanssa:

Näköjään siinä kävi niin, että kun yhdelle pienelle ketulle antoi periksi, niin karvaisia elukkahuiveja alkoi puikoilta pudota enemmänkin. Kettujen jälkeen oli vuorossa tämä raitakatti, mustilla paksuilla poskilla. "Vartalon" pituutta liki metri ja leveyttäkin n. 12 senttiä ja näiden päälle vielä pää ja häntä, sekä käpälät.

Tässä vähän käsittelin kuvaa, että käpälät takakäpälät näkyy paremmin, edessä samanlaiset käpälät. Vaaleanpunaisella langalla neuloin käpälän pohjiin anturat. Korvatkin kissalla on, vaikka kuvista heikosti erottuuvatkin. Raidallinen katista tuli, koska tässä pörrölangassa onkin välissä osuudet "pörröttömällä" vähän froteen tyyppisellä rakenteella. Mukana kulkee kokoajan musta puuvilla/villa/akryllisekoitelanka, antamassa ryhtiä katille ja auttamassa muodossa pysymistä. Kaikkiaan lankoja kului 350 g ja 5 mm puikoilla tehty. Voiskohan tästä sanoa, että malli on oma, tai ainakin omintakeinen muunnelma olemassa olevista ohjeista.

Sen verran pahasti näiden elukoiden kanssa on käynyt, että kapinen punakettukin jo odottaa kuvaamista. Koukussa ollaan, joo o. Viimeyönähän pyörähti sukkasatokin käyntiin, vaan ei puikoille vielä sukkaa, eikä tossua päässyt, vaan pipo Henkalle ja seuraavaksi pipotan Hellun. Heillä kun on parhaillaan menossa mummilavierailu, niin nyt on päät sovitusta varten käsillä ja saadaan varmemmin oikean kokoista päähinettä. Mutta kyllä minä pian niitä tossuja puikoille pistän...

"Naamakuva" raitakatista mustine paksuine poskineen.

Kaunista syyskuun alkua!

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi miten suloinen kissakaksikko :) Huivi on kyllä varsinainen päivänpiristäjä!

amuk kirjoitti...

Sonffi pitää näköjään omaa kaveripiiriään näiden ihanien eläihuivien kanssa. Kyllä kissan kelpaa kun emäntä tuottaa uusia kavereita tällaista vauhtia. Todella ihana kisu :)

Zzz kirjoitti...

Tämäkin on tosi hauska. Mukavaa syyskuun alkua.

Auli kirjoitti...

Kissasi luulee varmaan saaneensa vähän flegmaattisen kissakaverin ;)

Susu kirjoitti...

Kovin on eläimellistä menoa siellä:-) Ja hurhatanutta - ensin dominot, sitten väripadat ja nyt nää kettu/kissat!

Sude kirjoitti...

Kivoja nämä kissahuivit, mutta kyllä Sonffi on edelleenkin se kaikista kaunein. Sitä ei päihitä mikään. Minä olen niin ihastunut tuohon teidän Sonffiin :)

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne! Susu; Ihan totta, mä aina jymähdän johonkin hommaan...
Sude; Kyllä Sonffi on kissojen kissa ja Persoona isolla Peellä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat kissat.

Matleena kirjoitti...

Onpas siellä komeita katteja! ;)

Ei muuten minun ketutukseni onnistunut vaan se muuttui bonchoksi! ;DD Pääasia, että lanka on melkein käytetty, ehkä Baby Bornikin saa siitä vielä bonchon.

kisa kirjoitti...

Suloinen kissahuivi ja suloinen on Sonffiki :)