maanantai 24. lokakuuta 2011

Kasvivärjätyistä tällä viikolla:

Perunalaariin kiikutin tällä viikolla vain polvisukat ja yhdet tossut:

Polvisukat kokoa 39, lankana kasvivärjattyä Jannea.
Huovutetut tossut kasvivärjätystä villasta itselle. Niistä ei vielä ole kuvaa, koska kokeilen niihin silikonilla pohjaan tehtävien liukuesteiden toimivuutta ja parhaillaan silikonit kuivuu. Ne tossut on itselleni testikäyttöön, samoin meinasin nuo sukat omiin jalkoihini, mutta katsotaan tarvitseeko joku sukkia, ennenkuin otan ne käyttöön. Ihana sukkalanka tuo Janne on ja omien värjäilyjen neulominen on kivaa.

Muuten, onko joku lukijoista kokeillut silikonin laittoa tossujen/sukkien pohjaan liukumisen estämiseksi? Joskus jostain blogista(?) luin, et se olis toimiva systeemi ja eilen sit pursottelin tossun pohjat täyteen silikonia. Vähän kyllä epäilin silikonin pysymistä pohjassa, mut katsotaan ja kokeillaan...

Täällä on jalanlämmittimien lisäksi muutakin pientä valmistunut ja olihan viimeviikolla syyslomakin. Siispä iiiiso kasa kuvia odottaa läpikäyntiä, eli palataan muissa merkeissä lähiaikoina. Ihan muuta asiaa: Metsissä on edelleen paljon sieniä!
Suppiksia kävin sieltä poimimassa ja herkullisen keiton keitin osasta ja nyt perkaamaan loput.

Kaunista syysviikkoa!11 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Ihanat sukat ja kun on itse värjännyt, niin on vielä ihanammat! Mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää...

Hepsi kirjoitti...

Kauniit sukat!

Simpura kirjoitti...

Ihanat sukat ja upean väriset!

kisa kirjoitti...

Komiat sukat :)

Hannaliini kirjoitti...

Ihanat sukat! Silikonia en ole kokeillut ja sukkastopperiakin vasta kerran, mutta hyvin on pieni sukankuluttajani pysynyt pystyssä jarrujen laiton jälkeen (tosin en ole pessyt sukkia vielä kertaakaan laiton jälkeen, joten kestävyys jää nähtäväksi).

Sipi kirjoitti...

Kauniit polvisukat! Värit on ihanat!
Sukkien-ja tossujen pohjiin olen välillä tiputtanut muutamia tippoja maitoliimaa ja se on pysynyt ja toiminut hyvin, muista ei kokemusta :)

Susu kirjoitti...

Hauskat polvarit! Ja tosi kivaa kun myös neulot värjätyistä (minä vaan haudon niitä). Silikonista suka pohjista en oo kuullutkaan mut luulis toimivan. Mulla on puodissa myynnissä Sock Stoppia (liukuestenestettä) ja sitä on ihmiset kehuneet. Itte en oo kyl koleillut sitäkään. Paitsi kerran. Toimivuudesta en tiedä mut jälki ei ollut esittelykelpoista;-)

Leena kirjoitti...

Piristävät! Yhdyn sinuun, omien värien työstäminen on ihanaa, minä virkkaan nykyisin.

Zzz kirjoitti...

Onpas hauskan näköiset :)

Mammutti kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne!
Tossut on edelleen kuivumassa, mut sen verran uskalsin tutkistella pohjia, et pitävän tuntuis, mutta pysyyköhän silikonit tossun pohjassa... Huomenna otan koekävelyyn ja sitten ollaan viisaampia tältä osin.

MariL kirjoitti...

Hienot sukat!