perjantai 20. huhtikuuta 2012

Olen ollut onnekas!

Onnea blogiarvonnoissa ollut:

Eilen posti toi ihanat kämmekkäät Knealta, joka järjesti blogissaan arvonnan.
Kämmekkäät on todella kauniit ja huolellisesti tehdyt. Olen aivan otettu näistä! Kissojakin Knea muisti naminapeilla ja niitä onkin jo maisteltu. Soodi ja Sonffi kehräävät kiitoksiaan!
Kuten kuvasta (pitäisi) näkyä, kämmekkäät "istuu kuin hansikas" käteeni. Onpa vaikea yrittää kuvata omaa kättään... Toivoisin kyllä, että kämmekkäille olisi käyttöä vasta syksyllä. Säänhaltija ei ole samaa mieltä, nytkin mittarissa juuri ja juuri 3 astetta.

Kaunis kiitos Knea!

Viime perjantaina posti puolestaan toi voittamani lanka/kynttilä/suklaa paketin keväisen vihreässä värissä Siniseltä Satuttarelta, jonka blogikilpailussa myös onnetar oli suotuisa.

Nippanappa ehdin tuon kuvan silloin napata. Samantien piti päästä puikoilla kokeilemaan lankaa ja nauttimaan keväisestä väristä. Langoista neuloutui vauhdilla tuubi-huivi. Ongelmaksi muodostui huivin kuvaaminen, kamera vääristi väriä eri asetuksilla toinen toistaan oudommaksi ja läikikkääksi. Tässä on sen takia tyytyminen tuubikuvaan, jossa se on vain viikattuna. Tuubi "tuupimaisesti" asetettuna oli niin oudon värinen. Tuubi menee kahteen kertaan kaulan ympäri ja on kevyt ja pehmoinen. Keväinen tuubi, kevättä kaipaavalle! Kiitos ihanasta paketista Sininen Satutar!

On sohvannurkassa vietetty taas viikko ja puikkoja heiluteltu. Viimeistelyjä kunhan saan tehtyä, niin palataan...

Hyvää viikonloppua!

9 kommenttia:

Sininen Satutar kirjoitti...

Onpa kaunis tuo tuubihuivi jonka teit langasta!
Oletkin ollut todella onnekas.

Matleena kirjoitti...

Onnittelut onnen myyrälle! Hienoja voittoja.

Hyvää viikonloppua sinnekin!

knea kirjoitti...

Kiva, että kämmekkäät löysivät perille ja ovat sopivan kokoiset. Itse tykkään myös tuosta mallista, kun istuu niin napakasti käteen. Tosin ensimmäiset itselleni tein vasta jokunen viikko sitten - myyntiin olen tehnyt monta paria.

Sude kirjoitti...

Laitappas vähän sitä onnea tännekkin päin tulemaan, kun minä en enää ollenkaan voita arvonnoissa vaikka kuinka yritän :)

Kisa kirjoitti...

Kauniit kämmekkät ja ihanan väristä lankaa olet voittanut! Ja kauniin tuubihuivin olet jo kerinnyt langoista tekemään :)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Mukavat voito olet saanut... Ihana tuubihuivi ja ihanaan keväinen väri..

Sartsa kirjoitti...

Hienot kämmekkäät. Minullakin kävi just arpaonni. Onnea meille molemmille!
Toi vihree lanka on tosi nättiä.

Näppi kirjoitti...

Ihanat punaiset kämmekkäät. Kaunis on tuubihuivikin.

Marjut kirjoitti...

Kivat palkinnot! Onnittelut:)