tiistai 18. elokuuta 2015

Virkattu pitsihuivi!

Tyttären pyynnöstä lahjaksi vietävä huivi:


Tytär pyysi virkkaamaan lilan huivin jo aikoja sitten, hän vie sen lahjaksi jonkinajan kuluttua. Mikäs sen mieluisampaa ajatuksena, kuin virkata huivia kauniina kesäpäivinä, paitsi ettei ensin löytynyt oikeaa lilan-väriä mistään sopivasta langasta ja sitten kun lanka löytyi, niin oli ne jatkuvat sateet. 
Huivi siitä kuitenkin sitten tuli ja kuvatkin on hyvän aikaa odottanut blogiin pääsyä.


Langaksi kelpuutettiin TeeTeen Helmi-merinovillalanka (sama kuin oli muutama postaus alaspäin vauvanvaatteissa). Lanka sopii virkattavaksi huiviksikin mukavasti ja on taatusti pehmeää ja kutittamatonta. Mallikuviota otin Dropsilta jostain huiviohjeesta, koukku oli 3,25 mm ja lankaa kului 150 g.


Onnetar suosi Virven blogiarvonnassa. Ihanan pehmoisen lämpöiset alpakkalangat pääsevät pian puikoille ja niistä tulee jotain erityisen ihanaa. Kiitos Virve!


Kaikenlaista touhua on lämpöiset ilmat ja toisaalta syksyn hommat tuoneet mukanaan, välillä kuitenkin puikot heiluu ja blogiinkin lisää kuvia tulossa..


Pihalla puolukat jo alkaa kypsymään.
Aurinkoista loppukesän jatkoa!

5 kommenttia:

Virve kirjoitti...

Hienoa, että palkinto tuli perille. :)

Kankuritar kirjoitti...

Kaunis huivi ja malli.
Sopiskohan tuo malli silkkivillalankaan. Olen värjännyt langan ja etsin kovasti mallia hartiahuiviin. Muistatko mikä malli on kyseessä?

Marjut kirjoitti...

Nätti huivi!

kosotäti kirjoitti...

Ihana huivi

Osakainen kirjoitti...

Kaunis huivi.